Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ



Κλειστός σήμερα ο Πύργος του Άιφελ – Απεργεί το προσωπικό του

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα, Τετάρτη (27/12), ο Πύργος του Άιφελ, σύμβολο της πόλης του Παρισιού και ένα από τα μνημεία που προσελκύουν τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως, λόγω απεργίας του προσωπικού του, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία εκμετάλλευσης του μνημείου “SETE”.



Αποκλεισμένος ο Πύργος του Άιφελ - Εκκενώθηκε ο σταθμός Gare du Nord στο Παρίσι

Συναγερμός στις δυνάμεις ασφαλείας στο Παρίσι σήμανε το βράδυ της Παρασκευής, καθώς αποκλείστηκε σε μεγάλη ακτίνα η περιοχή περιμετρικά του Πύργου του Άιφελ, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο σταθμός του τρένου Gare du Nord στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.



Δείπνο στον Πύργο του Άιφελ για τα προεδρικά ζεύγη ΗΠΑ και Γαλλίας-ΒΙΝΤΕΟ

Δείπνο στον Πύργο Άιφελ παρέθεσαν ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, και η σύζυγός του Μπριζίτ στον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους στο Παρίσι.



Σβηστός ο Πύργος του Άιφελ, σε ένδειξη συμπαράσταση στους Κόπτες της Αιγύπτου

Ο Πύργος του Άιφελ θα βυθιστεί στο σκοτάδι απόψε, σε μια συμβολική κίνηση προκειμένου το Παρίσι να τιμήσει τη μνήμη...των θυμάτων της σημερινής πολύνεκρης επίθεσης στην Αίγυπτο, όπως ανακοίνωσε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.



Σκοτάδι στον Πύργο του Άιφελ ξανά

Ο Πύργος του Άιφελ θα βυθιστεί στο σκοτάδι απόψε, σε μια συμβολική κίνηση προκειμένου το Παρίσι να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της σημερινής πολύνεκρης επίθεσης στην Αίγυπτο, όπως ανακοίνωσε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.



Ανακαίνιση στον Πύργο του Άιφελ

Διαφορετικό αέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Παρισιού θα δώσει η απόφαση της δημάρχου, Αν Ινταλγκό, για την ανακαίνιση του Πύργου του Άιφελ, σε μία προσπάθεια να διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, τους οποίους διεκδικούν και άλλες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και η Βουδαπέστη.