Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

πυρα



Καμμένος: "Πυρά" για την ένταξη Σκοπίων στο NATO

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ "απασφάλισε" μιλώντας για αντισυνταγματικότητα, εκχώρηση κυριαρχίας ενώ άφησε "αιχμές" στη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα ο Καμμένος δήλωσε ότι :



"Xτυπημένο ισραηλινό μαχητικό πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο Ιντσιρλίκ" λένε οι Τούρκοι

Xτυπημένο ισραηλινό μαχητικό F-16 προχώρησε σε έκτακτη αναγκαστική προσγείωση στην βάση του Ιντσιρλίκ μετά από αντιαεροπορικά πυρά που δέχτηκε κατά την διάρκεια επιδρομών στην "καρδιά" της Ταρτούς, την πόλη-προπύργιο της Ρωσίας στην Συρία. 

Πάντως ακόμη και τώρα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούγονται αντιαεροπορικά πυρά στην Λατάκεια της Συρίας.



Παλαιστινιακές οργανώσεις: Διακοπή των εκτοξεύσεων ρουκετών εναντίον του Ισραήλ

Η Χαμάς και οι συμμαχικές της παλαιστινιακές ένοπλες οργανώσεις στη λωρίδα της Γάζας αποφάσισαν να σταματήσουν από σήμερα το μεσημέρι τις εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του Ισραήλ, έπειτα από άλλη μια νύκτα εχθροπραξιών μεταξύ των δύο πλευρών, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.



Νέα Ορλεάνη: 3 νεκροί και 7 τραυματίες από ανταλλαγή πυρών

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψη δύο υπόπτων που πιστεύεται ότι σκότωσαν τρία άτομα και τραυμάτισαν άλλα επτά χθες το βράδυ στη Νέα Ορλεάνη.



«Πυρά» Μαραντόνα κατά ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά

Η ανάθεση της συνδιοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου 2026 σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά δεν άρεσε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος επικαλέστηκε έλλειψη πάθους από τις συγκεκριμένες χώρες.



Χάος στη Γάζα! Τέσσερις νεκροί και πάνω από 380 τραυματίες

Τέσσερις Παλαιστίνιοι διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, σε νέες συγκρούσεις κοντά στον φράχτη ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε το τοπικό υπουργείο Υγείας.