Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πυρ



Άγνωστο επεισόδιο στη Ρόδο: Σκάφος του Λιμενικού άνοιξε πυρ κατά τουρκικού πλοίου

Ένα άγνωστο επεισόδιο που σημειώθηκε εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων και έγινε λίγα 24ωρα μετά τον εμβολισμό του σκάφους του λιμενικού «Γαύδος», από τουρκική ακταιωρό αναφέρει το Βήμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα , σκάφος του λιμενικού καταδίωξε τουρκικό πλοίο και έριξε προειδοποιητικά πυρά, ανοιχτά της Ρόδου, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.



Συναγερμός: Άνοιξαν πυρ σε ξενοδοχείο

Τουλάχιστον 4 ένοπλοι εισέβαλαν στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ και άνοιξαν πυρ εναντίον πελατών σήμερα.

Αυτό έγινε γνωστό από μια πηγή των υπηρεσιών πληροφοριών του Αφγανιστάν που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα τις αναφορές επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

 



Σικάγο: Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αστυνομικό που είχε ανοίξει πυρ εναντίον εφήβων

Ένας αστυνομικός στο Σικάγο καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε πέντε χρόνια φυλάκιση διότι άνοιξε πυρ εναντίον ενός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν πέντε έφηβοι, όπως γνωστοποίησε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.



Άγνωστος άνοιξε πυρ σε γυμνάσιο στο Οχάιο των ΗΠΑ

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Κολόμπους του Οχάιο, καθώς πριν λίγη ώρα άγνωστος άνοιξε πυρ σε γυμνάστιο.

Η τοπική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση προειδοποιώντας τους γείτονες να παραμείνουν στα σπίτια τους.



Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Δολοφόνησαν 11 άτομα σε παιδικό πάρτι

Ανείπωτη τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 11 αθώων ψυχών. Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτός που συνέβη και είχε τραγική κατάληξη για 11 ανθρώπους που συνόδευαν τα παιδιά τους σε ένα παιδκό πάρτι.  



Άγνωστος άνοιξε πυρ σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Αλαμπάμα

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα σε στρατιωτική βάση της Αλαμπάμα, όπου σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ έχει εισβάλλει άγνωστος ένοπλος άνδρας και έχει ανοίξει πυρ.

Η βάση Redstone Arsenal, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Χάντσβιλ, βρίσκεται σε αποκλεισμό και στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικές μονάδες του FBI.