Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ



«IFLY»: Ρονάλντο, Ντε Νίρο, Τομ Χανκς, έχουν πετάξει με την εταιρία του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τομ Χάνκς είναι μεταξύ των διάσημων πελατών της εταιρίας IFLY, ελικόπτερο της οποίας κατέπεσε ανάμεσα από τον Πόρο και τον Γαλατά. 


Τραγωδία στον Πόρο: Το μήνυμα του Ρώσου υπουργού Πολιτισμού για τον θάνατο του Αμπράμοβ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον τραγικό χαμό του γνωστού επιχειρηματία και προστάτη των τεχνών, Μιχαήλ Αμπράμοβ, έγραψε ο Ρώσος υπουργός Πολιτισμού Βλαντίμιρ Μεντίνσκι στο Twitter. 

«Δημιούργησε ένα από τα καλύτερα μουσεία ορθόδοξης τέχνης στον κόσμο» σημείωσε συγκεκριμένα μέσω του tweet του. 

 



Μπλακ άουτ στον Πόρο μετά την πτώση του ελικοπτέρου

Μπλακ άουτ επικρατεί στον Πόρο μετά την πτώση ελικοπτέρου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο.



Έπεσε ιδιωτικό ελικόπτερο στον Πόρο

Υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά και είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια.

Αγνωστο παραμένει το πόσοι ήταν οι επιβάτες κι αν έχουν περισυλλέγει.  Η Υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας ερευνά το περιστατικό.



Τουρκία: Στρατιωτικό ελικόπτερο έπεσε σε κατοικημένη περιοχή στην Κωνσταντινούπολη

Τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ακόμη ένας τραυματίσθηκε κατά την συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου σε κεντρική περιοχή της Κωνσταντινούπολης όπως μετέδωσε το δίκτυο CNN Turk και άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.



Πτώση ελικοπτέρου με νεκρούς στο Ιράκ

Ελικόπτερο της ιρανικής Αεροπορίας Στρατού κατέπεσε και συνετρίβη στην ορεινή περιοχή Ορουμίγιε της περιφέρειας «Δυτικό Αζαρμπαϊζάν» στα βορειοδυτικά της χώρας. Πρόκειται για βαριά προσγείωση από την οποία επιβίωσαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης, όχι όμως το υπόλοιπο πλήρωμα…