Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

πτώση αεροσκάφους



Πρώτη Σερρών: Καλά στην υγεία του ο 19χρονος πιλότος

Καλά είναι στην υγεία του ο 19χρονος πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους που έπεσε τη Δευτέρα σε πρόσοψη σπιτιού στην Πρώτη Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει μόνο ένα πολύ ελαφρύ τραύμα στο πρόσωπο και στη μέση.



Ρωσία: Συνετρίβη μαχητικό στην περιφέρεια της Σταυρούπολης

Ο ρωσικός στρατός έκανε γνωστό πως ένα μαχητικό αερισκάφος, τύπου Sukhoi Su-25, συνετρίβη σε μια έρημη περιοχή, χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο έδαφος. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναζητούν επί του παρόντος τους δύο πιλότους του αεροσκάφους.



Θρήνος για τον Διονύση Τσεκούρα που σκοτώθηκε στο αεροσκάφος – Η "αυτοκρατορία" του καφέ και το μοιραίο χόμπι

Η μεγάλη του αγάπη, οι πτήσεις, στάθηκε μοιραία για τον Διονύση Τσεκούρα που έχασε τη ζωή του μαζί με τον αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκο Γρηγορίου, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.



Ειδικοί στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους στη Λάρισα

Τα αίτια της πτώσης του μικρού αεροσκάφους στην περιοχή Δένδρα της Λάρισας, αναμένεται να διερευνηθούν από μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, που θα βρεθούν σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος.



Τα τοπικά μέσα για το αεροπλάνο που έπεσε

Τοπικά μέσα ανακοινώνουν με επιφύλαξη τις πληροφορίες για το αεροπλάνο που έπεσε και τους 39 επιβάτες που επέβαιναν.



Αγωνία για τους 39 επιβάτες του αεροσκάφους που συνετρίβη - Οι πληροφορίες που υπάρχουν

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Κούβας, μετά τη συντριβή αεροσκάφους με 39 επιβάτες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, νεκροί είναι όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο των αεροπορικών γραμμών Aerogaviota, που κατέπεσε κοντά στην Κούβα, το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου.