Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πτήση



Νέος τρόμος στον αέρα σε πτήση αεροπλάνου της Boeing: 50 τραυματίες από ξαφνική βουτιά του αεροπλάνου

Ένα νέο περιστατικό με αεροπλάνο της Βoeing έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τα συσσωρευμένα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία.  Αυτή τη φορά τον τρόμο βίωσαν οι επιβάτες πτήσης της εταιρείας Latam Airlines από το Σίδνεϊ στο Ώκλαντ. 50 από αυτούς τραυματίστηκαν ύστερα από κάτι που  περιέγραψαν ως μια πολύ ισχυρή ανατάραξη, η οποία  φέρεται να προκλ



Χάος σε πτήση της Emirates: Επιβάτης υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Το πλήρωμα καμπίνας στην πτήση EK614 προσπάθησε να συγκρατήσει τον θορυβώδη επιβάτη. Όμως το βίντεο δείχνει πώς χτύπησε με το κεφάλι έναν από τους άνδρες του πληρώματος προτού τον καθηλώσουν και τον συγκρατήσουν.



Χαμός σε πτήση, έπεσαν μπουνιές ανάμεσα σε επιβάτες – Βίντεο με το απαράδεκτο περιστατικό

Δύο επιβάτες ήρθαν στα χέρια περίπου μία ώρα μετά την απογείωση μιας πτήσης με προορισμό τη Χαβάη και ανάγκασαν άλλους ταξιδιώτες και μέλη του πληρώματος να τους χωρίσουν την ώρα που βρίσκονταν στον αέρα, όπως δείχνει μάλιστα και ένα βίντεο με το περιστατικό.



Τρόμος σε πτήση της Emirates: Σοβαρές αναταράξεις προκάλεσαν τον τραυματισμό πάνω από 12 ατόμων

Περισσότεροι από 12 επιβάτες και μέλη του πληρώματος της πτήσης EK421 της Emirates τραυματίστηκαν, όταν το αεροπλάνο τους ήρθε αντιμέτωπο με σοβαρές αναταράξεις. Η πτήση εκτελούσε το δρομολόγιο Περθ – Ντουμπάι και κουνήθηκε «άγρια» όταν βρέθηκε πάνω από τον Περσικό Κόλπο.



Διαψεύδει η Αθήνα - Ο Ακάρ δεν πέταξε «πάνω από το Αιγαίο»!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πτήση εκπαιδευτικού αεροσκάφους T-38 του Τούρκου Υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, καθώς η ελληνική πλευρά διαψεύδει τον ισχυρισμό της Άγκυρας ότι «πέταξε πάνω από το Αιγαίο».



Τρόμος σε πτήση από Κόσοβο προς Ελβετία: Αεροσυνοδός «απογειώθηκε» από τις αναταράξεις

Τις στιγμές τρόμου σε πτήση από το Κόσοβο στην Ελβετία λόγω των σφοδρών αναταράξεων κατέγραψαν επιβάτες του αεροσκάφους της εταιρείας ALK Airlines.

Το βίντεο μέσα από την πτήση που είχε απογειωθεί από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία ξεκινά με τους επιβάτες να είναι ήδη τρομοκρατημένοι από τις αναταράξεις.