Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ



Μετεωρολόγοι περιμένουν χιόνια και στην Αττική – Νέο ισχυρότερο ψυχρό κύμα στο τέλος της εβδομάδας

 Ψυχρή εισβολή ενόψει με χιόνια ακόμη και στην Αττική, τονίζει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης και παραπέμπει στην πρόγνωσή του στην ιστοσελίδα του, σημειώνοντας: «Έπρεπε να φτάσουμε κοντά στα μισά του Ιανουαρίου για να δούμε στους προγνωστικούς χάρτες καιρού τα πρώτα “σκληρά” κρύα να προσεγγίζουν και τη χώρα μας τα οποία είναι σε θέση να φέρουν και τις πρώτες αξιόλογες χιονο



Η ψυχρή εισβολή με έντονα καιρικά φαινόμενα έφτασε - Που χρειάζονται αλυσίδες;

Απαραίτητη είναι χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.



Τέλος οι Αλκυονίδες: Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή με έντονα φαινόμενα

«Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο και από τη Δευτέρα ψυχρή εισβολή». Με αυτή τη φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να σαρώσει τη χώρα μας.



Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχεται ψυχρή εισβολή

Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να κατρακυλά ακόμα και στους -6 ℃ στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδος, αναμένονται το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

 

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Καλλιάνου: 

«ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ