Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ψυχιατρική κλινική



Σε ψυχιατρική κλινική είχε νοσηλευθεί ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας

Το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, τον οποίο μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό, μέσα στο γραφείο του, δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας.

 



Απαράδεκτη η κατάσταση στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων

Για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ) διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι.



Σε ψυχιατρική κλινική ο 85χρονος που πέρασε τον γιο του για κλέφτη και τον σκότωσε

Δεν κράτησε πολύ ώρα η απολογία στον Ανακριτή Χανίων, του 85χρονου πατέρα από την Παλαιόχωρα ο οποίος κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του καθώς νόμιζε πως επρόκειτο για διαρρήκτη.



"Κόλαση" στην ψυχιατρική κλινική του "Ευαγγελισμού"

Όπως καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ, μια κλινική δυναμικότητας 20 κλινών, νοσηλεύει σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου 48 ασθενείς εκ των οποίων οι 28 είναι σε ράντζα στους διαδρόμους.
 


Ο Κάνιε μπήκε στην ψυχιατρική κλινική για να... γλιτώσει λεφτά

«Είναι τρελός αλλά όχι τόσο τρελός ώστε να μην δοκιμάσει να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας», δηλώνουν πηγές από τη μουσική βιομηχανία



Germanwings: Σε ψυχιατρική κλινική έπρεπε να βρίσκεται ο συγκυβερνήτης

Αίσθηση προκαλεί το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων,  βάσει του οποίου  ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Germanwings Αντρέας Λούμπιτζ, έπρεπε να βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική και όχι να πετά.