Γλυκό παντός καιρού και περίστασης!
13
Νοεμβρίου
2018
- 21:27
Τελευταία τροποποίηση στις 13 Νοεμβρίου, 2018 - 21:27
Υλικά Συνταγής
-
Για την κρέμα βανίλια
- 1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα
- 1/2 φλ. ζάχαρη
- 6 κ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ
ύτε η επιτυχία ούτε η γεύση ενός γλυκού είναι ανάλογες της περιπλοκότητάς τους. Απόδειξη ότι μπορούμε με λίγα υλικά να φτιάξουμε τα νοστιμότερα γλυκά είναι οι τέσσερις δροσερές και κολασμένες συνταγές που ακολουθούν. Σοκολάτα, μπισκότο, λεμόνι και δροσερό ζελέ βρίσκονται στις υπηρεσίες σας κι είναι η λύση που ψάχνετε στις καλοκαιρινές λιγουρίτσες.
Η σαλμονέλα είναι η πιο κοινή μορφή τροφικής δηλητηρίασης και τα μολυσμένα αυγά είναι μια κύρια αιτία που συμβαίνει αυτό. Η σωστή προετοιμασία και συντήρηση των αυγών είναι καίριας σημασίας, ειδικά την περίοδο του Πάσχα.