Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

ψηφος εμπιστοσύνης



Βουλή:H τελευταία πράξη για την ψήφο εμπιστοσύνης

Κορυφώνεται απόψε η κοινοβουλευτική διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή, με την ψηφοφορία το βράδυ. Επίθεση με το... καλημέρα από Μητσοτάκη σε Τσίπρα μέσω... Τσακαλώτου. Όλα ξεκίνησαν με την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον του Παύλου Πολάκη, την οποία μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης ο πρωθυπουργός.



Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία την Δευτέρα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την αήθη επίθεση του κατά του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου την οποία (σ.σ. πρόταση μομφής) ο ΣΥΡΙΖΑ την μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης προς της Κυβέρνηση.



Συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης την Τετάρτη και από Παρασκευή η ψηφοφορία

Πολιτικό τριήμερο «φωτιά» αναμένεται να είναι αυτό που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Μαΐου το απόγευμα έως την Παρασκευή 10 Μαΐου, καθώς θα διεξαχθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση.



Αναβολή της συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ζήτησε ο Καμμένος

Την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζήτησε, με δηλώσεις του από τον Έβρο, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος τόνισε ότι προέχει η ενότητα του ελληνικού λαού και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, για την αντιμετώπιση της κρίσης την οποία δημιούργησε «η τουρκική προκλητικότητα».

 

Δεν παραιτείται ο Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.