Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ψηφιοποιηση



Ψηφιοποιήθηκε ο φάκελος της Κύπρου - Στην Αθήνα αντίγραφο

Ο φάκελος της Κύπρου που παραδόθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφιοποιηθεί και αναμένονται διευθετήσεις με το ελληνικό Κοινοβούλιο ώστε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης να παραδώσει στη Βουλή των Ελλήνων το ψηφιοποιημένο φάκελο (αντίγραφο).



Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση του «Φακέλου της Κύπρου»

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή  η ψηφιοποίηση του υλικού του “Φακέλου της Κύπρου”  από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και Υπηρεσιακών Παραγόντων της Βουλής των Αντιπροσώπων, μετά την παράδοσή του στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη,από τον Έλληνα ομόλογό του, Νικόλαο Βούτση, στις 14 Ιουλίου 2017.
 



Ψηφιοποιήθηκε το υλικό του «Φακέλου της Κύπρου»

Ολοκληρώθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου η ψηφιοποίηση του υλικού του «Φακέλου της Κύπρου», το οποίο παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση στις 14 Ιουλίου.

Η ψηφιοποίηση του υλικού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ορθής αξιοποίησής του για κοινοβουλευτικούς ή επιστημονικούς/ιστορικούς σκοπούς.



Στην Αθήνα ο Επίτροπος Έτινγκερ για την ψηφιοποίηση της ελληνικής οικονομίας

«Η στήριξη της Ελλάδας για την προώθηση της ψηφιακής οικονομίας» είναι το αντικείμενο της επίσκεψης στην Αθήνα του Επιτρόπου Γκίντερ 'Ετινγκερ στην Αθήνα τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.



Ψηφιοποίηση των πρακτικών στα δικαστήρια

Τη δημιουργία υπολογιστικών και ηχητικών υποδομών για την ηχογράφηση και αποθήκευση των ηχογραφημένων πρακτικών στα δικαστήρια προβλέπει έργο που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Πρόκειται για ένα από τα πρώτα έργα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα)  στο χώρο της πληροφορικής, και θα έχει διάρκεια 5,5 έτη.