Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

27 °C

Σήμερα, 20. Σεπτεμβρίου 2021

«ΨΗΦΙΑΚΟ» ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙΣήμερα το 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Πέτρο..

To 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Πέτρο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ διοργανώνει σήμερα η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας και η Πεμπτουσία διοργανώνουν στις 19:30 (ώρα Eλλάδος).«Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία»

Η «Πεμπτουσία» διοργάνωσε το «1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο» την εσπέρα της Τετάρτης 14 Ιουλίου. Θέμα ομιλίας και συζήτησης ήταν: «Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία».1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Μάξιμο

H Ιερά Μονή Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω και η «Πεμπτουσία» διοργάνωσαν το «1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Μάξιμο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω», την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 της εσπέρας.Σήμερα το 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο

Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το «1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο» το οποίο διοργανώνει η Πεμπτουσία.

Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ;»

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:Το 1ο Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Η Ορθόδοξη Διαδικτυακή Πύλη «Πεμπτουσία» διοργάνωσε την Πέμπτη 11 Μαρτίου το «1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά».

 «Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» – Ρουμανία (B΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και πιστούς από το Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου Κλουζ-Ναπόκα Ρουμανίας.