Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ψαρα



Θράσος από τα τουρκικά ΜΜΕ: «Να μην ξαναπάει ο Α/ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας στα νησιά - Είναι αποστρατικοποιημένα»

«Αέρα» έχουν πάρει φαίνεται τα τουρκικά ΜΜΕ που σιγοντάρουν την τουρκική κυβέρνηση και ενισχύουν τι ζήτημα της αποστρατικοποίησης των νησιών, ίσως βλέποντας και ότι παρά τις ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ το ζήτημα δεν ξεκαθαρίζεται μια και έξω.



Το τερμάτισαν οι Τούρκοι: Εξέδωσαν NAVTEX για τα Ψαρά γιατί βρέθηκε εκεί ο Α/ΓΕΕΘΑ! «Δεν πρέπει να υπάρχει στρατός»

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων.



Στα Ψαρά θα μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας για την 25η Μαρτίου

Στα Ψαρά θα μεταβεί την Κυριακή ο πρωθυπουργός προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις του δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Τσίπρας θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ενώ στη συνέχεια θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση και θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος.



Το θαύμα της Οσίας Ματρώνας στα Ψαρά

Οι Ψαριανοί ευλαβούνται πολύ την Αγία Ματρώνα, την Αγία Κυρά ή Αγιά Κιουρά και είναι πολλά τα θαύματα έχουν γίνει από την εικόνα της Αγίας Ματρώνας.



Η Τουρκία περικυκλώνει Λέσβο, Χίο και Ψαρά με ασκήσεις διαρκείας

Αποφασισμένη να δοκιμάσει τα «νεύρα» του ελληνικού αμυντικού συστήματος είναι η Άγκυρα που προχωρά σε ασκήσεις του Πολεμικού της Ναυτικού και της Αεροπορίας, από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Του Μαρίνου Γκασιάμη



Πανελλαδικές: Μοριοδοτούνται οι μαθητές από Λέσβο, Χίο, Οινούσσες και Ψαρά

Λίγες ημέρες πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, δημοσιεύθηκε χθες, Δευτέρα, στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, σύμφωνα με την οποία μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, απόφοιτοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις περιοχές που επλήγησαν από το μ