Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

πρώτος άνθρωπος



Γιούρι Γκαγκάριν: Ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα και η σχέση του με την Ορθοδοξία

Ο Valentin Vassilyevich Petrov, πρώην συνταγματάρχης, καθηγητής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κοσμοναυτών και φίλος του Yury Gagarin, θυμάται το ταξίδι τους στη Λαύρα Αγίας Τριάδος και Αγίου Σεργίου.

Η διήγηση του συνταγματάρχη δε αφήνει κανένα περιθώριο για τα θρησκευτικά πιστεύω του πρώτου ανθρώπου που ταξίδεψε στο διάστημα και μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη…



Ο επιστήμονας που δημιούργησε τους πυραύλους V2 για τους Ναζί και έστειλε τον πρώτο άνθρωπο στη Σελήνη (φωτο)

Στις 2 Μαΐου 1945, ο μικρός αδερφός του Βέρνερ Φον Μπράουν, γερμανού ερευνητή του ναζιστικού κόμματος, πήγε με το ποδήλατο του στις αμερικανικές γραμμές: «Είμαι ο Μάγκνους Φον Μπράουν, ο αδερφός μου κατασκεύασε τους πυραύλους V-2» ήταν τα λόγια του και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, άδραξαν την ευκαιρία.



Ξεχάστε όσα ξέρατε: Στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο πρώτος άνθρωπος

Ο διαχωρισμός του ανθρώπινου είδους από τους ανθρωποειδείς πιθήκους ενδεχομένως να είχε ξεκινήσει μερικά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ότι πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Μάλιστα η διαδικασία αυτή ενδέχεται να είχε γίνει στην Ευρώπη και όχι στην Αφρική, όπως υποστήριζε μέχρι σήμερα η κρατούσα θεωρία.



Τι απέγινε ο πρώτος άνθρωπος που καταψύχθηκε μετά το θάνατο του

Η Life Extension Society διαθέτει εγκαταστάσεις και μπορεί πλέον να καταψύξει, να διατηρήσει και να προστατέψει έναν «ομοθερμικό» φίλο μας (άνθρωπο). Η LES προσφέρεται να καταψύξει εντελώς δωρεάν τον άνθρωπο που επιθυμεί και τολμά να μπει σε κρυογονικό θάλαμο».



Ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώσθηκε με αυτισμό

O Donald Grey Triplett ήταν ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώσθηκε με αυτισμό.  Ο 82χρονος σήμερα άντρας, ζει σε μια μικρή πόλη στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου άρχισε η ιστορία του αυτισμού.



Ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει έως τα 130 έχει γεννηθεί!

Οι άνθρωποι κερδίζουν έξι ώρες ζωής την ΗΜΕΡΑ, αλλά οι κοινωνίες αδυνατούν να προσαρμοστούν στην προοπτική της τόσο μεγάλης μακροβιότητας υποστηρίζει ένας διακεκριμένος Δανός επιστήμονας.