Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

πρώτοι



Πανελλαδικές 2019: Οι «πρώτοι των πρώτων» πανηγυρίζουν την επιτυχία τους

Με το χαμόγελο στα χείλη και μια αίσθηση περηφάνειας αλλά και... ανακούφισης είδαν σήμερα τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια οι μαθητές που έγραψαν καλύτερα από όλους, οι «πρώτοι των πρώτων», όπως συνηθίζεται να τους λέμε.



Πανελλήνιες 2019: Δύο υποψήφιοι που «σάρωσαν» στις βαθμολογίες

Με 19.307 μόρια, ο Κώστας Γκύζης από το Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, με την υψηλότερη βαθμολογία.

«Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθω, όπως και η ανακούφιση. Η προσπάθεια ετών, απέδωσε και αυτό σίγουρα έρχεται να δικαιώσει την επιλογή μου, να παραμείνω σταθερός στο στόχο μου» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Γκύζης.



Οι πρώτοι των πρώτων στις φετινές Πανελλήνιες

Εδώ και λίγες ημέρες οι υποψηφίοι στις Πανελλήνιες 2018 έχουν στα χέρια τους τις βαθμολογίες τους και ετοιμάζονται για το επόμενο μεγάλο βήμα, τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους. 

Οι βάσεις αναμένεται να σημειώσουν ελαφρά πτώση φέτος, αφού οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018 σε γενικές γραμμές έγραψαν καλά. 



Power of Love: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που πέρασαν στον τελικό!

Βραδιά ημιτελικού η σημερινή στο Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου, στην αρχή του Gala, ανακοίνωσε τους δύο παίκτες που πέρασαν απευθείας στον τελικό, χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών.

Η Άννα Λορένη και η Στέλλα Μιζεράκη ήταν οι δύο πιο αγαπητές παίκτριες του κοινού. Από την άλλη, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και ο Πάνος Ζάρλας ήταν οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες.



Μέσω θάλασσας και όχι ξήρας έφτασαν στην Αμερική οι πρώτοι άνθρωποι (Φωτό)

Μέσω της θαλάσσιας οδού, κατά μήκος των βορειοδυτικών ακτών, έφτασαν στηνΑμερική οι πρώτοι άνθρωποι από την Ασία, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα που βασίζεται σε γεεντική ανάλυση του αρχαίου περιβάλλοντος.



Η Νομική Αθηνών νίκησε το Χάρβαρντ: Πρώτοι οι Έλληνες φοιτητές σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Είχαν απέναντί τους εκπροσώπους από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια στον κόσμο. Παρόλα αυτά, ήταν η ελληνική τετράδα εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό εικονικής δίκης: τα παιδιά της Νομικής Αθηνών, που κατάφεραν να νικήσουν και τους φοιτητές του Χάρβαρντ.