Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πρωτο θεμα



Η Ελλάδα πρώτο θέμα στην ατζέντα του Eurogroup

Με την Ελλάδα να είναι πρώτο θέμα στην ατζέντα συνέρχεται σήμερα το απόγευμα η σύνοδος των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.



Συνεχίζεται η κόντρα Μαξίμου-Πρώτου Θέματος

Πόλεμος μεταξύ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του Μεγάρου Μαξίμου ξέσπασε με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της πρώτης με τίτλο «Ξεζουμίζουν για να διορίζουν» που κάνει λόγο για 27.700 διορισμούς στο Δημόσιο μέσα σε ένα χρόνο.

 

Το Μέγαρο Μαξίμου με non paper απάντησε με ασυνήθιστο ύφος κάνοντας λόγο για απροκάλυπτη συνεργασία της ΝΔ με την εφημερίδα.



Καταδικάζει η Γεροβασίλη την επίθεση στο Πρώτο Θέμα

«Επιθέσεις βίας σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους εργαζόμενους σε αυτά είναι πράξεις απόλυτα καταδικαστέες», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε ανάρτηση της στο Twitter, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».



Ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση στο Πρώτο Θέμα

Η ομάδα Ρουβίκωνας βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα το πρωί της Παρασκευής. 

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με πέτρες και βαριοπούλες στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στην οδό Αγράφων, στο Μαρούσι.



Επίθεση κουκουλοφόρων με πέτρες και βαριοπούλες στο Πρώτο Θέμα

Ομάδα αγνώστων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες επιτέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος», στο Μαρούσι, προκαλώντας υλικές ζημιές στην τζαμαρία του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι πέταξαν πέτρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.



Δημοσκόπηση μήνυμα: Στο 3,8% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο 3,8% είναι η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, η Alco αναφέρει ότι στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ, με ποσοστό 21,1%, διευρύνει τη διαφορά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στο 17,3%. Στο 6,1% ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ «πέφτει» στο 5%.