Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

πρωτια



Diamond League: Πρωτιά της Στεφανίδη στο επί κοντώ με άλμα στα 4.82μ.

Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία στο Diamond League της Λοζάνης, δεν κατάκτησε απλώς την πρώτη θέση αλλά έδειξε και τις διαθέσεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου. 



Στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων η Ελλάδα

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην ανεργία των νέων καθώς σύμφωνα με την Eurostat, τον μήνα Μάιο καταγράφηκε ποσοστό 20,1%. Δεύτερη στη λίστα είναι η Ισπανία με 15,8% και ακολουθεί η Ιταλία με 10,7%.



Πρωτιά για τη Νατάσα Παζαΐτη στο φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove

Την πρώτη θέση κατέκτησε η συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Μαστού-Νατάσα Παζαΐτη στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό «Pink Glove Photo Competition».



Ασταμάτητη η Κατερίνα Στεφανίδη! Έφτασε τις 14 σερί νίκες

Ασταμάτητη είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, ακόμη και στους αγώνες επίδειξης του άλματος επί κοντώ, όπως αυτός που έγινε στον Σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης.



Πανελλαδικές: Η πρώτη των πρώτων είναι Χανιώτισσα και έγινε δεκτή στο ΜΙΤ

Βαλίτσες για Βοστόνη ετοιμάζει η Χανιώτισσα Κορίνα Διγαλάκη που συγκέντρωσε 19.574 μόρια και είναι η πρώτη σε βαθμολογία στον νομό. 



Στεφανίδη: Παντού πρώτη- Πρωτιά και στη Λιλ

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε το... καθήκον της στη Λιλ, κατακτώντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ και δίνοντας στην Ελλάδα έντεκα σημαντικούς (αν και... προϋπολογισμένους) βαθμούς, στη μάχη της για παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εθνικών ομάδων.