Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πρωθυπουργου



Η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού μετά τη Σύνοδο Κορυφής

Δείτε απευθείας τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού μετά τη Σύνοδο Κορυφής ΕΔΩ



Η ομιλία του Πρωθυπουργού στην 1η έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Δείτε απευθείας την ομιλία του Πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα στην Τεχνόπολη. Ο κ. Τσίπρας εγκαινιάζει την πρώτη έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που πραγματοποιείται από σήμερα έως και την Παρασκευή.



Ποιος είναι ο νέος υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Τα καθήκοντα του νέου προϊσταμένου στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη θέση του Θόδωρου Μιχόπουλου, ανέλαβε εδώ και λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.



Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

"Ο κ. Τσίπρας, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού. Του θυμίζουμε ότι σώθηκε χάρη στη δική μας, υπεύθυνη στάση", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και συμπλήρωσε:



Συναντήσεις του Κινέζου πρωθυπουργού με Μέρκελ, Τουσκ και Γιούνκερ

Ο Κινέζος πρωθυπουργός, Λι Κετσιάνγκ αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Πεκίνο για επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία και το Βέλγιο.



Τα συλλυπητήρια του Πρωθυπουργού για τον θάνατο του Ευάγγελου Μπασιάκου

«Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του ΕυάγγελουΜπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Πρωθυπουργός,

Αλέξη Τσίπρας, για τον ξαφνικό θάνατο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού, Ευάγγελου Μπασιάκου.