Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



Mητσοτάκης: Δεν μιλάμε για άνοιγμα, αλλά για αναπροσαρμογή δραστηριοτήτων

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη βουλή στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας τόνισε ότι η Ελλάδα τα κατάφερε καλύτερα σε σχέση με άλλα κράτη, που είχαν πιο οργανωμένα συστήματα υγείας σημειώνοντας ότι η εικόνα καταστροφής που προβάλλει η αντιπολίτευση είναι ψέμα που αδικεί τη χώρα, αλλά κυρίως προσβάλει όλους όσοι ξεπερνούν



Μητσοτάκης για Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης: Γιγαντιαίο πρόγραμμα σχεδόν 60 δισ. ευρώ

Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης, έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ακόμα 7 μονάδες στο ΑΕΠ σε ορίζοντα εξαετίας πέρα και πάνω από τη φυσιολογική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και να δημιουργήσει πρόσθετες 200.000 θέσεις εργασίας, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.



Έτος ορόσημο και εθνικής υπερηφάνειας το 2021 για τον απανταχού Ελληνισμό – Καθοριστικός ο ρόλος της Εκκλησίας στις επετειακές εκδηλώσεις

 

Έτος ορόσημο αποτελεί η νέα χρονιά στην οποία εισήλθαμε καθώς φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821. Ο Ελληνισμός, όπου γης, θα τιμήσει φέτος την μεγάλη αυτή επέτειο με εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν όλο τον χρόνο.

 

Συνάντηση ΠτΔ και Πρωθυπουργού με Μητροπολίτες Θράκης

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή 26η του μηνός Ιουνίου 2020, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.



Στον Πρωθυπουργό μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας

Ο Πρωθυπουργός δέχθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας / Ομόνοια και του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Β. Κάγιος, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλες και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ομόνοιας Χειμάρρας κ. Φ. Μπελέρης.