Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πρωταγωνιστρια



Μαργαρίτα Παπανδρέου: Πρωταγωνίστρια σε καμπάνια κρασιών

Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση κρητικού κρασιού έγινε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού επιλέχθηκε από την εταιρεία Wine Walkers Crete, του πρώτου «πρακτορείου» οινικού τουρισμού στην Κρήτη.



Anne: Η πραγματική ζωή της μικρής Μελέκ οι κατηγορίες για τους γονείς της

Πραγματική πρωταγωνίστρια της σειράς Anne είναι η εννιάχρονη Beren Gokyildiz που με τα μελαγχολικά μάτια της «κλέβει» καρδιές.

Στην Τουρκία, λοιπόν, η μικρή χαρακτηρίζεται παιδί-θαύμα. Φυσικά, όλο αυτό έχει να κάνει με το συγκινητικό ρόλο της, αλλά και πόσο καλά μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτόν



Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Cansu Dere έχει…

Η Cansu Dere που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Anne και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις δεν είναι πρώτη φορά που τη βλέπουμε.

Cansu Dere: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Anne» έχει ελληνικές ρίζες



Κατερίνα Γιουλάκη: H πρωταγωνίστρια του Ρετιρέ... 27 χρόνια μετά! (Φωτό)

Τo "Ρετιρέ" του Γιάννη Δαλιανίδη είναι ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης και προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Mega, το 1990.

Η σειρά ολοκληρώθηκε στα 84 επεισόδια και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Κάνει μάλιστα τηλεθέαση μέχρι και σήμερα που προβάλεται από το κανάλι σε επανάληψη!



Πρωταγωνίστρια σε παράσταση χορού η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά (Φωτό)

Πρωταγωνίστρια σε παράσταση χορού ήταν η μεγάλη κόρη των Ρουβά - Ζυγούλη, η Αναστασία, και η μαμά μαζί με τα αδέλφια της έσπευσαν να την καμαρώσουν.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία συμμετείχε στο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ραφήνας – Πικερμίου, δείχνοντας πως έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα της όσον αφορά τις χορευτικές φιγούρες.



Βρέθηκε νεκρή η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Κυνόδοντας» του Γ. Λάνθιμου Μαίρη Τσώνη! (φωτό & βίντεο)

Νεκρή βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μαίρη Τσώνη, ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου.