Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

προσωπικότητα



Καθημερινές συνήθειες που αποκαλύπτουν στοιχεία για την προσωπικότητά σας

Ακόμη και αν δεν το αντιλαμβάνεστε οι ίδιοι, υπάρχουν συνήθειες στην καθημερινότητά σας, που αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητά σας, απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Όπως και οι τρεις συνήθειες που ακολουθούν παρακάτω.



Ποιο μέρος του σώματός σας πλένετε πρώτο στο ντους; Τι μαρτυρά για τον χαρακτήρα σας

Τεστ που υπόσχεται να αποκαλύψει πράγματα για την προσωπικότητά σας, ανάλογα με το ποιο σημείο του σώματός σας πλένετε πρώτο στο ντους, δημοσίευσε η ιστοσελίδα Mystical Raven, η οποόια ειδικέυεται σε πνευματικά θέματα.



Τι δείχνει ο τρόπος που κοιμάσαι για την προσωπικότητά σου

Όταν είσαι κουρασμένη και ξαπλώνεις στο ζεστό σου κρεβάτι, το λιγότερο που σε νοιάζει είναι σε ποια στάση θα σε πάρει ο ύπνος ή σε ποια θα μείνεις όλη τη νύχτα. 

Κυρίως σε νοιάζει να βολευτείς ώστε να κοιμηθείς πιο γρήγορα. Επίσης, είναι αδύνατο να ξέρεις πώς ακριβώς κοιμάσαι όλο το βράδυ. 



Ζώδια: Διχασμένες προσωπικότητες

Όταν μιλάμε για διχασμένες προσωπικότητες, για τις δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος και άλλα τέτοια τρομακτικά, συνήθως αναφερόμαστε σε Διδύμους. Ναι, το ξέρουμε, το λέει και το όνομά τους, είναι αναμενόμενο. Αλλά δεν είναι μόνο οι Δίδυμοι που έχουν δύο πρόσωπα. Και ήρθε η ώρα να πούμε μερικές αλήθειες.



Εχετε πολλούς φίλους στο Facebook; Δείτε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας

Μία νέα μελέτη έρχεται να υποστηρίξει πως όσοι έχουν πάρα πολλούς φίλους στο Facebook είναι υλιστές.

Οι ερευνητές αναφέρουν πως αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν τους φίλους τους στο κοινωνικό δίκτυο ως «ψηφιακά αντικείμενα» και είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πιο έντονα και πιο συχνά.



Facebook: Τι αποκαλύπτει το προφίλ σας για τα μυστικά της προσωπικότητάς σας

Το προφίλ που δημιουργούμε ακόμα και σε ένα κοινωνικό δίκτυο, αντικατοπτρίζει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, όπως πόσο ναρκισσιστές ή αισιόδοξοι είμαστε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα του πανεπιστημίου Μπρουνέλ.

Συγκεκριμένα τα συμπεράσματα της έρευνας αναφέρουν ότι: