Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

προσφυγόπουλο



Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγνώστων σε μαθητή πρόσφυγα

Επίθεση από άγνωστα άτομα δέχθηκε αλλοδαπός μαθητής της Α΄ τάξης Γυμνασίου σε σχολείο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελία του διευθυντή του σχολείου, που ερευνάται από το τμήμα ρατσιστικής βίας της τοπικής Ασφάλειας.



Τραγωδία στη Χίο: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε προσφυγόπουλο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα κορίτσι δυο ετών, μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο, συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στο χωριό Θυμιανά στηΧίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που ανήκε σε ΜΚΟ που επιχειρεί στο ΚΥΤ. O οδηγός έχει συλληφθεί.



Τραγικές στιγμές στη Λέσβο! Σε κοριτσάκι 9 ετών ανήκει το ακέφαλο πτώμα που ξεβράστηκε!

Θρήνος και ανατριχίλα! Το πιο τραγικό φινάλε φαίνεται πως γράφεται αυτές τις ώρες στη Λέσβο, για το 9χρονο κοριτσάκι. Το προσφυγόπουλο που αγνοείται από τις 13 Φεβρουαρίου, όταν σημειώθηκε ναυάγιο με πρόσφυγες, στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Λέσβου.



Με μπουνιά απάντησε η μητέρα δύο προσφυγόπουλων που πήγε να αρπάξει η Λίντσεϊ Λόχαν... για να τα σώσει (βίντεο)

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Λίντσεϊ Λόχαν!

Τι την κυνηγάνε γιατί φοράει μαντήλα, τι ότι ασπάζεται το Ισλάμ για να προκαλέσει, για να μην πούμε για την σχέση της με τις ουσίες που την έκαναν πρωτοσέλιδο τόσα χρόνια, σήμερα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη ευτράπελο στη δημόσια εικόνα της.



Λέσβος: Τέσσερις άντρες επιτέθηκαν σε 9χρονο κορίτσι επειδή φορούσε μαντήλι και έμοιαζε με προσφυγοπούλα!

Επίθεση δέχθηκε ένα εννιάχρονο κορίτσι, ελληνικής καταγωγής, που φορούσε στο κεφάλι μαντήλι και βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου.

 



Χίος: Βρήκαν τον οδηγό που εγκατέλειψε τραυματισμένο προσφυγόπουλο

Ένας 92χρονος είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο την περασμένη Δευτέρα παρέσυρε ένα ανήλικο πρόσφυγα έξω από τον καταυλισμό στο Χαλκειός της Χίου εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια.