Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Πρόγραμμα επιδότησης



Φιάσκο με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» - Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες νοικοκυριά

Με το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης πορείας παρομοιάζουν στην αγορά, τη χθεσινή απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος να παγώσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον ΙΙ» που άνοιξε επεισοδιακά το πρωί και έκλεισε το απόγευμα χωρίς να υποδεχτεί ούτε μία αίτηση!



ΟΑΕΔ: Έρχεται πρόγραμμα για πρόσληψη 15.000 ανέργων

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα δημοσιοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ, πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών.



Πρόγραμμα επιδότησης μέχρι 3.000 ευρώ για θέρμανση με φυσικό αέριο

Ξεκίνησε επίσημα, το πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου από την ΕΔΑ Αττικής με όφελος έως 3.000 ευρώ για μία πολυκατοικία και 750 ευρώ για ένα διαμέρισμα.



Πρόγραμμα επιδότησης για την εγκατάσταση φυσικού αερίου - Όλα τα ποσά

Πρόγραμμα επιδότησης νοικοκυριών στην Αττική για την εγκατάσταση φυσικού αερίου ανακοίνωσε σήμερα η Εταιρεία Διανομής Αερίου. Παράλληλα, μηδενίζονται τα τέλη σύνδεσης και προστίθεται νέα τεχνική σύνδεσης με ανύψωση αγωγού (riser) που προβλέπει την εγκατάσταση του μετρητή στο μπαλκόνι, περιορίζοντας έτσι τη δαπάνη του καταναλωτή για την κατασκευή της εγκατάστασης.