Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

προετοιμασίες



Προετοιμασίες για συνάντηση Τσίπρα - Πούτιν

Προετοιμασίες γίνονται για μια επίσκεψη στη Ρωσία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και μια συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πούτιν, Ντιμίτρι Πέσκοβ.

«Πράγματι, γίνονται προετοιμασίες για μια συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν. Περιμένουμε να γίνει τον χειμώνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.



Εντατική προετοιμασία στην Κυβέρνηση για το πακέτο εξαγγελιών στη ΔΕΘ

Εβδομάδα εντατικής προετοιμασίας και οριστικοποίησης του πακέτου εξαγγελιών που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ ξεκινά σήμερα για το κυβερνητικό επιτελείο.



Κάλυμνος: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την αυριανή υποδοχή του Τσίπρα

Επίτιμος δημότης Καλύμνου πρόκειται να ανακηρυχθεί αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που πρόκειται να επισκεφθεί το νησί για να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων.

Την απόφαση ανακήρυξης πήρε χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου σε έκτακτη συνεδρίαση του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο- Αναγνωστήριο του Δήμου.



Οι αλλαγές στο νέο Survivor και η έκπληξη με τον Ντάνο που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές στον ΣΚΑΪ για το δεύτερο Survivor. Οι ιθύνοντες του καναλιού προετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς την περσινή χρονιά το Survivor ήταν το δυνατό χαρτί που ανέβασε την τηλεθέαση του σταθμού.



Κρεμλίνο: Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία τον Οκτώβριο

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Τουρκία τον Οκτώβριο, σε μια ακόμη ένδειξη ότι η Μόσχα επιθυμεί την πλήρη αποκατάσταση των πολιτικών, εμπορικών και οικονομικών σχέσεων με την Άγκυρα.