Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Προειδοποιεί



Εφαρμογή που σώζει ζωές - Ειδοποιεί τους Σύρους για τις αεροπορικές επιδρομές

Τρεις άντρες, ένας Αμερικανός χάκερ που έγινε κυβερνητικός τεχνολόγος, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας και ένας Σύρος προγραμματιστής, γνωστοί και ως «ομάδα Hala», γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να σταματήσουν τις βομβιστικές επιθέσεις.

Αλλά ήταν σίγουροι ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να δώσουν στους ανθρώπους περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.



Προειδοποιεί ο γ.γ του ΟΗΕ: Βλέπει ολοκληρωτική στρατιωτική κλιμάκωση

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες προειδοποίησε σήμερα για τον κίνδυνο μιας «ολοκληρωτικής στρατιωτικής κλιμάκωσης» στη Συρία, καλώντας τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να «ενεργήσουν με υπευθυνότητα κάτω από επικίνδυνες συνθήκες».



"Προειδοποίηση" Ερντογάν σε Μακρόν: "Μην ζητήσετε βοήθεια αν γεμίσετε τρομοκράτες"

Επίθεση κατά της Γαλλίας εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη χθεσινή παρέμβαση του Γάλλου ομολόγου του σχετικά με τις επιχειρήσεις στη Συρία.



"Προειδοποιεί" το ψευδοκράτος για κρίση στην ΑΟΖ

"Όλα για όλα" φαίνεται πως παίζουν οι Τουρκοκύπριοι για εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ.

Υπάρχει ανάγκη για διάλογο, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, τονίζοντας όμως ότι η διαδικασία διαπραγματεύσεων «δεν μπορεί να είναι ανοικτού τέλους».



Ακόμη ένας "άνθρωπος" του Ερντογάν προειδοποίεί για εμφύλιο στην Τουρκία

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο εμφανίζεται ο αντιπρόσωπος στην Αυστρία του κυβερνώντος ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας , Μαχμούτ Κοτς (Mahmut Koç), να δηλώνει ότι εάν δεν ψηφιστεί από το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου η μετατροπή του τουρκικού πολιτεύματος σε προεδρικό τότε η Τουρκία θα βυθιστεί σε εμφύλιο πόλεμο.



Το ΚΕΕΛΠΝΟ προειδοποιεί- Δεκατέσσερις θάνατοι από επιπλοκές της γρίπης

Συνολικά 14 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της γρίπης, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της γρίπης (09-15 Ιανουαρίου), του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Δώδεκα από τους θανάτους αφορούσαν ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ δύο θάνατοι ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ.