Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πρόεδρος Δημοκρατίας



ΠτΔ: «Είναι βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι περήφανη για την Δικαιοσύνη – Νιώθω ντροπή όταν βλέπω τρένο»

Για πρώτη φορά η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου διαχώρισε τη θέση της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και σε ό,τι αφορά την Δικαιοσύνη και το κατά πόσο λειτουργεί, αλλά και σε ό,τι αφορά τα Τέμπη.



Με τους Αρχιεπισκόπους Αθηνών και Αλβανίας επικοινώνησε η Σακελλαροπούλου

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα με τους Αρχιεπισκόπους Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και αντάλλαξαν ευχές για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.



Εγκάρδιο Μήνυμα Σακελλαροπούλου προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε εγκάρδιο Μήνυμα προς την Α. Θ. Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.



Γεραπετρίτης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει σε πρόσωπο

«Αισθάνομαι ότι έχει κατασταλάξει ο πρωθυπουργός και έχει καταλήξει στο πρόσωπο». Αυτό εκτίμησε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ερωτηθείς για την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Πρόσωπο κοινής αποδοχής ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η ονοματολογία για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλά κρατεί με τον πρωθυπουργό να κρατά μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά του για την επιλογή του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε σήμερα θέλοντας να σκιαγραφήσει το προφίλ του νέου ΠτΔ, ότι θα είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει.



Γυναίκα η επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Η απόσταση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Φώφης Γεννηματά για το ποιος θα είναι ο επόμενος  – ή η επόμενη – Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την προηγούμενη Παρασκευή ίσως έχει μειωθεί.