Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

προανακριτικη



Προανακριτική Novartis - «Βόμβες» Αγγελή: Ο Τσίπρας τα ήξερε όλα για τη σκευωρία

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για την πραγματική διάσταση της εμπλοκής του FBI στην υπόθεση Novartis προχώρησε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο κ. Ιωάννης Αγγελής.
Ο κ. Αγγελής στην χειμαρρώδη κατάθεσή του, που θα συνεχισθεί και αύριο, εμπλέκει ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.



Μανιαδάκης στην προανακριτική για τη σκευωρία Novartis: Πιστεύω ότι υπήρχε συντονιστής

Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η εξέταση του κ. Νίκου Μανιαδάκη από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που ερευνά τη σκευωρία Novartis.



Μανιαδάκης στην Προανακριτική για Novartis: Μου έλεγαν «μην φοβάσαι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά στην κυβέρνηση»

Κρίσιμες λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στις «γιάφκες» της Εισαγγελίας Διαφθοράς κατά την εξέταση των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων συνεχίζει να δίνει ο κ. Νίκος Μανιαδάκης κατά την δεύτερη ημέρα εξέτασής του από τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, που ερευνά την σκευωρία Novartis.



Προανακριτική για Novartis: Θα εξεταστεί κανονικά την Τρίτη ο Φρουζής, λέει ο Λάππας

«Την Τρίτη θα εξεταστεί κανονικά ο Φρουζής, κανονικότατα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής Σπύρος Λάππας.



ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ - Η συζήτηση για σύσταση προανακριτικής σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

Με μυστική ψηφοφορία, που αναμένεται να διεξαχθεί αργά απόψε, θα ολοκληρωθεί η συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Novartis.



Σκευωρία Novartis: Κατατέθηκε η πρόταση προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο

Για τέσσερα αδικήματα παραπέμπεται ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην προανακριτική επιτροπή σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε στην Βουλή η Νέα Δημοκρατία.