Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πρινς



Δημοπρατούνται αντικείμενα του Πρινς

Το σακάκι με τα κεντήματα από χάντρες που φορούσε ο Πρινςστην ταινία του 1986, «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι» και άλλα πράγματα του ποπ σταρ πρόκειται να τεθούν σε δημοπρασία.



Βραβεία Grammy: Ο Πρινς και ο Τζορτζ Μάικλ θα τιμηθούν σε ειδικά αφιερώματα

Με δύο ειδικά αφιερώματα θα τιμήσουν τα μουσικά βραβεία Grammy τον Πρινς και τον Τζορτζ Μάικλ που πέθαναν το 2016.



Ξεκίνησε η μάχη για την περιουσία του Πρινς

Αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε σε δικαστήριο τη Μινεσότα η λίστα με την απογραφή της περιουσίας του ποπ σταρ, δίνοντας μία γεύση για το ύψος της προσωπικής του περιουσίας.



Κιθάρες των Τζίμι Χέντριξ και Πρινς βγαίνουν στο «σφυρί»

Μια κιθάρα του Aμερικανού ρόκερ Τζίμι Χέντριξ αναμένεται να πωληθεί πάνω από 80.000 στερλίνες (95.000 ευρώ/101.000 δολάρια) στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Νάιτσμπριτζ από τον βρετανικό οίκο Bonhams, στο πλαίσιο της ετήσιας πώλησης μουσικών οργάνων και αντικειμένων διάσημων καλλιτεχνών.



Στο σφυρί κιθάρες του Τζίμι Χέντριξ και του Πρινς

Μια κιθάρα του αμερικανού ρόκερ Τζίμι Χέντριξ αναμένεται να πωληθεί πάνω από 80.000 στερλίνες (95.000 ευρώ/101.000 δολάρια) στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Νάιτσμπριτζ από τον βρετανικό οίκο Bonhams, στο πλαίσιο της ετήσιας πώλησης μουσικών οργάνων και αντικειμένων διάσημων καλλιτεχνών.



Πρινς: Επεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων;

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στον θάνατο του Αμερικανού τραγουδιστή Πρινς, ο οποίος προκλήθηκε από υπερβολική δόση αναλγητικών, πιστεύουν ότι ο μουσικός μπορεί να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων.