Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

πρίγκιπας Καρόλος



Πρίγκιπας Κάρολος: “Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά”

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ιορδανία με την δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε στο Sky News για την υγεία της μητέρας του. Επιβεβαίωσε ότι είναι «καλά» μετά τις πρόσφατες περιπέτειες που είχε. «Όταν φτάνεις στα 95, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν κάποτε. Είναι αρκετά άσχημα στα 73», είπε χαμογελώντας αποκαλύπτοντας την ηλικία του.



Ο πρίγκιπας Κάρολος καλεί τους ηγέτες να βοηθήσουν την Ινδία

Ο κορωνοϊός «σαρώνει» την Ινδία. Τα νοσοκομεία κάνουν συνεχείς εκκλήσεις για βοήθεια φαρμάκων και οξυγόνου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος προέτρεψε τους ηγέτες όλων των χωρών να βοηθήσουν την Ινδία. Εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το καταστρεπτικό πέρασμα του κορωνοϊού στην Ινδία.



Συγκίνησε ο Πρίγκιπας Κάρολος όταν είπε στα ελληνικά: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Συγκίνησε με τον λόγο του ο πρίγκιπας Κάρολος.
Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε και υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι η πατρίδα των προγόνων του.
«Η Ελλάδα είναι η πατρίδα του παππού μου και ο τόπος γέννησης του πατέρα μου, πριν από σχεδόν εκατό χρόνια, στην εκατονταετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης...», τόνισε μεταξύ άλλων.



Ο πρίγκιπας Κάρολος για το Baby Sussex: Ανυπομονούμε να το δούμε από κοντά

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε σήμερα τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.



Οι πρίγκιπες του κόσμου βρίσκουν δουλειά σε Έλληνες ανέργους

Tην ευκαιρία να μπουν στην αγορά εργασίας ή να βάλουν γερά θεμέλια στο στήσιμο της δικής τους επιχείρησης με τις συμβουλές ενός εξειδικευμένου μέντορα προσφέρουν οι πρίγκιπες του κόσμου σε Έλληνες ανέργους.



Το ιδιαίτερο δώρο του πρίγκιπα Καρόλου στην Καμίλα

Γενέθλια είχε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και ο πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισε να της κάνει ένα ξεχωριστό δώρο. Άλλωστε, η Δούκισσα της Κορνουάλης γιόρτασε τα 60α της γενέθλια και ο αυριανός βασιλιάς της Μ. Βρετανίας θέλησε να της μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα.