Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

πρίγκιπας Γουίλιαμ



Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ

O πρίγκιπας Γουίλιαμ εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της νόσου του κορωνοϊού.
Ο ίδιος μάλιστα ανήρτησε και μια φωτογραφία στο twiiter, γράφοντας: «Την Τρίτη έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid 19. Σε όλους όσοι εργάζονται στον μεγάλο αυτό μηχανισμό σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε».

 



Πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ένας πόνος που δεν υπάρχει όμοιός του

Μπορεί να ζει μια πολύ ευτυχισμένη ζωή με τα τρία του παιδιά και την Κέιτ Μίντλετον αλλά ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει την απώλεια της μητέρας του.



Πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον θάνατο της Νταϊάνα: O θάνατος της ήταν ένας πόνος που δεν υπάρχει όμοιός του

Μπορεί να ζει μια πολύ ευτυχισμένη ζωή με τα τρία του παιδιά και την Κέιτ Μίντλετον αλλά ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει την απώλεια της μητέρας του.



Πανικόβλητος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ιδέα η Κέιτ να γεννήσει δίδυμα

Σε λίγους μήνες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα κρατούν στα χέρια τους το τρίτο τους παιδί. 'Η και το τέταρτο; 



«Τρέμει» στην ιδέα των δίδυμων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ – Η απίστευτη ατάκα του

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ σε μερικούς μήνες θα γίνει και πάλι πατέρας και όπως φαίνεται έχει συνηθίσει στην ιδέα ωστόσο αυτό που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται είναι το ενδεχόμενο η Κέιτ Μίντλετον να κάνει δίδυμα.

«Το τρίτο παιδί μας θα γεννηθεί τον Απρίλιο. Γι' αυτό κοιμάμαι όσο μπορώ», ανέφερε ο πρίγκιπας, σύμφωνα με την Telegraph.



Το νέο look του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Με νέο look εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε παιδιατρική κλινική του Λονδίνου, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς μέχρι και το BBC ασχολήθηκε μαζί του.