Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

πρεσβεία ΗΠΑ



Συνάντηση Τσούνη-Ελπιδοφόρου στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος όπου είχε συνάντηση με τον Πρέσβη κ. Τζώρτζ Τσούνη. 



Μπήκαν οι πινακίδες "Πρεσβεία των ΗΠΑ" στην Ιερουσαλήμ

Πινακίδες οι οποίες αναγράφουν  «Πρεσβεία των ΗΠΑ» εμφανίστηκαν σήμερα σε δρόμους της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters, ενόψει των εγκαινίων της διπλωματικής αποστολής στην πόλη την ερχόμενη εβδομάδα.



Αντιπολεμικό συλλαλητήριο -Εριξαν αυγά στην Πρεσβεία των ΗΠΑ και στα γραφεία της ΕΕ [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Σε φρούριο έχει μετατραπεί η Αθήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προστατεύουν με τις κλούβες τις ξένες πρεσβείες του συνασπισμού που συμμετέχουν στον βομβαρδισμό της Δαμασκού.



Θρίλερ στην αμερικάνικη πρεσβεία στην Κούβα

Το ενδεχόμενο κλεισίματος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κούβα, έπειτα από τις μυστηριώδεις επιθέσεις με ηχητικά κύματα και με θύματα τουλάχιστον 16 εργαζόμενους, «βρίσκεται υπό εξέταση», έκανε σήμερα γνωστό ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον.



Συστάσεις της Αμερικανικής πρεσβείας για την ασφάλεια εν όψει Πρωτοχρονιάς

Σε συστάσεις στους Αμερικανούς πολίτες ότι εν όψει της Πρωτοχρονιάς παραμένουν οι προειδοποιήσεις για τρομοκρατικές επιθέσεις προχώρησε η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα.



Τουριστική οδηγία πρεσβείας ΗΠΑ στη Ρώμη: "Μείνετε μακριά από το Κολοσσαίο"

 Ο φόβος για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση σκιάζει και τη Ρώμη.Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Ιταλίας συστήνει στους τουρίστες να μείνουν μακριά από το Κολοσσαίο, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων πρόληψης τυχόν τρομοκρατικών επιθέσεων.