Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

πραξικοπηματίες



Ανώτατη κυβερνητική πηγή: Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα

«Σεβόμαστε τις διεθνείς συνθήκες, προστατεύουμε τα δικαιώματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καλωσορίζουμε πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι συμμετείχαν σε πραξικόπημα.



Ερντογάν: Dress code για τους «πραξικοπηματίες»! Στολές σαν του Γκουαντάναμο!

Οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε «τρομοκρατικές» οργανώσεις και στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 θα υποχρεούνται να φορούν τυποποιημένες στολές όταν παρουσιάζονται σε τουρκικά δικαστήρια δήλωσε χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπειτα την πολεμική που είχε ξεσπάσει τον περασμένο μήνα όταν ένας ύποπτος πραξικοπηματίας εμφανίσθηκε στη δίκη του φορώντας ένα



Ο Ερντογάν παρομοίασε τους Έλληνες με τους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου

Στα ύψη και πάλι ο εθνικός παροξυσμός στην Τουρκία λόγω της εθνικής γιορτής το Σάββατο, όπως έχει αναδειχθεί, η πρώτη επέτειος από την απόπειρα του πραξικοπήματος, και ενώ «χτίζει» κλίμα έντασης στην Κυπριακή ΑΟΖ.



Νέα τουρκικά "πυρά" κατά της Ελλάδας

Τη διεθνή κοινότητα κατηγόρησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Νιχάτ Ζειμεκτσί στα πλαίσια κύκλου ενημέρωσης των ξένων δημοσιογράφων σχετικά με την αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.



Προκλητικός ξανά ο Ερντογάν

Συνέχεια στην παράνοια από Ερντογάν, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ σε Αθήνα και Θράκη.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας κατηγορεί για μία ακόμα φορά την Ελλάδα, μεταξύ άλλων, ότι υποθάλπει τους τρομοκράτες που έφυγαν από την χώρα του. Μάλιστα κάνει λόγο για 10 τρομοάτες που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα.

 



Χάθηκαν τα ίχνη τριών Τούρκων πραξικοπηματιών στην Ελλάδα

Σοβαρότατες καταγγελίες για την «εξαφάνιση» τριών Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι διώκονται από την Άγκυρα ως «πραξικοπηματίες» πραγματοποίησε η συνήγορος των δύο Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου.