Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πουέρτο Ρίκο



Το νέο ιδιωτικό νησί στο Πουέρτο Ρίκο που αγόρασε ο συνιδρυτής της Google – Έχει παραλίες με λευκή άμμο και κοραλλιογενείς υφάλους

Ο δισεκατομμυριούχος Λάρι Πέιτζ συνεχίζει να εμπλουτίζει τη «συλλογή» από ιδιωτικά νησιά, καθώς πρόσφατα, ο συνιδρυτής της Google αγόρασε το Cayo Norte στο Πουέρτο Ρίκο, έκτασης 300 στρεμμάτων, όπως αποκάλυψε το Business Insider.



Τραγικός θάνατος για κορίτσι 18 μηνών λόγω πτώσης από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου στο Πουέρτο Ρίκο

Ένα κορίτσι 18 μηνών από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή, όταν γλίστρησε μέσα από τα χέρια το παππού της και έπεσε στο κενό από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου, που ήταν δεμένο σε αποβάθρα του Σαν Χουάν, στο Πουέρτο Ρίκο. 



Έβαλε την κόρη της να "πιαστεί στα χέρια" με συμμαθήτριά της! (βίντεο)

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο στο οποίο μια μητέρα βάζει την κόρη της να ξυλοκοπήσει μια συμμαθήτριά της, έξω από το σχολείο τους, στο Πουέρτο Ρίκο.



Όλα είναι business. Το εικονικό ταξίδι του Ζάκερμπεργκ στο Πουέρτο Ρίκο ενόχλησε

H παρουσίαση της υπηρεσίας εικονικής πραγματικότητας του Facebook προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Mάλλον άκαιρη σε στγμές όπου ολοκληρες κοινωνίες δοκιμάζονται από τα στοιχεία της φύσης...

Δείτε το βίντεο του cnn:



Στους 44 αυξήθηκαν οι νεκροί εξαιτίας του κυκλώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο

Τρεις εβδομάδες μετά το πλήγμα του κυκλώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο, ο απολογισμός αυξήθηκε στους 44 νεκρούς στο νησί, δήλωσε ο κυβερνήτης αυτής της αμερικανικής περιοχής, ο Ρικάρδο Ρουσελιό-Νεβάρες.



Τεράστια προβλήματα στο Πουέρτο Ρίκο

Σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός στο Puerto Rico ζει στο σκοτάδι, μετά τον τυφώνα Μαρία, και χρησιμοποιεί κεριά, φακούς και γκάζι. Μερικοί πιο τυχεροί έχουν γεννήτριες.

Το ρεύμα για να επανέλθει μπορεί να χρειαστεί μήνες.