Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ποτο



Το ιδανικό γεύμα μετά από υπερκατανάλωση αλκοόλ

Όλοι έχει τύχει, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους να το παρακάνουν το βράδυ με το αλκοόλ και το επόμενο πρωί να ξυπνήσουν με hangover.

Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να χρειασθούν αρκετές ώρες (αν όχι ημέρες) για να περάσουν. Εξαρτάται από τον οργανισμό και την ποσότητα του αλκοόλ που έχει καταναλωθεί.



Για ποτά οι βουλευτές της ΝΔ μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού

Ήταν η πρώτος προϋπολογισμός που ψηφίστηκε με την Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση και πέρασε από τη Βουλή των Ελλήνων με 158 «Ναι». Αυτό ήταν αρκετό για να σκορπίσει χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα καθώς όλοι ήταν ικανοποιημένοι και από την πορεία της συζήτησης και από την ψήφιση.



Χαλαρός για ποτό σε μπαρ της Κοζάνης ο Τσίπρας

Βραδινή έξοδος για τον Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, συνοδευόμενος από τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.



10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ξαναπιείς ουίσκι

Ουίσκι σκέτο, με κόλα, on the rocks και old fashioned. Μπορεί να ξέρεις όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να παραγγείλεις το αγαπημένο σου ποτό, πόσα πραγματικά ξέρεις όμως για αυτό; Εμείς συγκεντρώσαμε 10 fun facts για να μάθεις και να μεταβιβαστείς από απλό λάτρη του ουίσκι σε πραγματικό master.

 



Για αυτόν το λόγο το ουίσκι είναι πιο υγιεινό από τα άλλα ποτά

Ουίσκι. Αν είστε από αυτούς που προτιμούν να το πίνουν σκέτο, χωρίς πάγο, με τη συνοδεία λίγου νερού ενδεχομένως, τότε μπορείτε να εξέλθετε. Η έρευνα που θα σας περιγράψουμε αφορά όλους εμάς που βάζουμε ένα τουλάχιστον παγάκι, αυτό το όχι και τόσο αθώο, όπως φαίνεται, συνοδευτικό.     



Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας - Δες ό,τι δεν γνωρίζεις για το αγαπημένο ποτό

Μπορεί να είναι Παρασκευή, ιδανική μέρα για να βγεις έξω με την παρέα σου και να πιεις ένα δροσιστικό ποτό, αλλά η σημερινή μέρα... είναι αφιερωμένη μόνο στην μπύρα!

Κι αυτό γιατί κάθε πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου , δηλαδή σήμερα, είναι η Παγκόσμια Μέρα Μπύρας (International Beer Day).