Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πότε



Πότε και που γιορτάστηκε για πρώτη φορά η 25η Μαρτίου

Έχουν περάσει 181 χρόνια από τότε που γιορτάστηκε με διάταγμα για πρώτη φορά επίσημα η 25η Μαρτίου για την επανάσταση του 1821 στην τότε Μητρόπολη της Αθήνας, την Αγία Ειρήνη που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς. Στην ίδια εκκλησία κηδεύτηκε το 1843 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.



Μουντιάλ 2018: Που και πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/7) και η ημιτελική φάση του φετινού Μουντιάλ με μεγάλες νικήτριες τις ομάδες της Γαλλίας και της Κροατίας που κέρδισαν τις αντιπάλους τους Βέλγιο και Αγγλία αντίστοιχα.



Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις στο πρόσωπό σου

Πόσα προϊόντα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση για την περιποίηση του προσώπου σου και το ντεμακιγιάζ σου; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, μία γυναίκα χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο 16 την ημέρα, παρόλο που τα καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα δεν είναι καθόλου οικονομικά.



Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή, 1 Ιουνίου, οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον 'Αγιο Ανδρέα Αττικής.



Συντάξεις Ιουνίου 2018: Δείτε πότε θα καταβληθούν

Από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 04 Ιουνίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Ιουνίου του 2018.

Αναλυτικά:



Περίεργες μελανιές στο σώμα - Πότε πρέπει να ανησυχούμε;

Σε όλους συμβαίνει ν' ανακαλύπτουμε ξαφνικά μία μελανιά χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα για το πώς έγινε. Η απάντηση είναι απλή: μάλλον μελανιάζουμε εύκολα. Συνεπώς, ακόμα κι ένα μικρό χτύπημα, που ίσως να μην το αισθανθήκαμε καν, να αφήσει ένα σημάδι για λίγο καιρό στο δέρμα μας.  Αλλά είναι τελικά αυτό ανησυχητικό;