Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

πως



Πώς σπάμε σωστά ένα σπυράκι - ΒΙΝΤΕΟ

Συνηθίζετε κι εσείς να σπάτε τα σπυράκια που βγαίνουν σε διάφορα σημεία στο σώμα σας;

Αν και το σωστό είναι αυτήν την δουλειά να την κάνει για εσάς ένας δερματολόγος, εντούτοις είναι καλό να ξέρετε τον πιο σωστό τρόπο να σπάτε ένα σπυράκι μόνοι σας, αφού είναι και το πιο πιθανό τελικά.



Πώς πρέπει να πλένουμε τις πετσέτες θαλάσσης

Οι πετσέτες θαλάσσης είναι ίσως, μαζί με το αντηλιακό, το βασικό αξεσουάρ της παραλίας.

Για να διατηρήσουμε την πετσέτα μας σε καλή κατάσταση θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο πώς την πλένουμε και κάθε πότε.



Πώς βλέπουν τα ζώα τον κόσμο; - Βίντεο

Πάντα είχαμε την απορία πώς τα ζώα βλέπουν τον κόσμο. Μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Duke έρχεται να δώσει την απάντηση, η οποία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.



Πώς φεύγει η μυρωδιά της τηγανίλας από το σπίτι

Όσα ανοιχτά παράθυρα και να έχουμε στο σπίτι, την ώρα που μαγειρεύουμε, η μυρωδιά από το τηγάνισμα είναι αρκετά ενοχλητική και δύσκολο να φύγει.

Ακόμη και το τηγάνισμα από λίγες τηγανιτές πατάτες είναι ικανό να αφήσει μια έντονη μυρωδιά όχι μόνο στην κουζίνα αλλά σε ολόκληρο το σπίτι.

Δείτε παρακάτω μερικές απλές λύσεις για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά...



Καβγάς Κοτζιά-Μπακογιάννη για το πώς πήραν τα πτυχία τους

Κόντρα για τα... πτυχία και τη Στάζι ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά τη «φωτιά» που έβαλε η Ντόρα Μπακογιάννη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.



Δείτε βήμα βήμα πως θα γίνεται η αυτόματη επιστροφή ΦΠΑ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενεργοποίησε πρόσφατα μια νέα εφαρμογή για την υποβολή πιστωτικών δηλώσεων ΦΠΑ, μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι μπορούν να αιτούνται αυτόματα επιστροφή ΦΠΑ.