Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

POS



Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Εκπνέει η προθεσμία για τις επιχειρήσεις στις 30 Απριλίου

Στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχουν οι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές τους μηχανές.

Ήδη, το 94% των επιχειρήσεων έχουν συμμορφωθεί με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, καθώς είτε έχουν διασυνδεθεί είτε έχουν προγραμματίσει ραντεβού με τεχνικό εγκατάστασης για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέσα στις επόμενες ημέρες.



Χατζηδάκης: Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές ολοκληρώνεται και δεν θα δοθεί παράταση

«Υπογραμμίζω για ακόμα μία φορά ότι το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές βαίνει προς ολοκλήρωση και δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να δοθεί παράταση» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και προσθέτει:



Διασύνδεση POS – ταμειακών: Μέχρι 30 Απριλίου η ολοκλήρωση των προγραμματισμένων ραντεβού

Προς ολοκλήρωση βαίνει η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές των υπόχρεων προς διασύνδεση επιχειρήσεων.



Στο 90% η ένταξη των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα σύνδεσης POS με ταμειακές μηχανές – Ικανοποίηση Χατζηδάκη

Πάνω από το 90% των επιχειρήσεων έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα σύνδεσης των συσκευών POS με τις ταμειακές μηχανές, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου που ενσωματώνει ευρωπαϊκή οδηγία για τη φορολόγηση μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.



Διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών: Τελευταία ημέρα για δήλωση ραντεβού στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ

Σήμερα, 1η Απριλίου, εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι τεχνικοί εγκατάστασης και οι επιχειρήσεις, προκειμένου να δηλώσουν στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ το ραντεβού τους για διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη διαδρομή myAADE > Εφαρμογές > Λοιπές Υπηρεσίες.



Ταμειακές – POS: 380.000 αποστολές email από την ΑΑΔΕ για τη διασύνδεσή τους

Ξεπέρασαν τις 380.000 οι αποστολές ενημερωτικών emails από την ΑΑΔΕ σε επιχειρήσεις που διαθέτουν ταμειακή μηχανή και αναβαθμισμένα τα POS τους. Τα μηνύματα καλούν τις επιχειρήσεις να έρθουν άμεσα σε επικοινωνία με τον τεχνικό εγκατάστασης και να διασυνδέσουν τα POS με τις ταμειακές.