Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 -
Μερική συννεφιά

8 °C

Σήμερα, 1. Δεκεμβρίου 2020

Πόρτο Λάγος

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τον Εσπερινό από το Βατοπαιδινό Μετόχι..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Την Aκολουθία του Εσπερινού από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά την εσπέρα της 10ης Μαϊου 2020.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ  – Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά το πρωϊνό της Κυριακής των Μυροφόρων, 3ης Μαΐου 2020.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 Πόρτο Λάγος: Έξοδος για ψαριά πάνω στη βάρκα του Αγίου Νικολάου..ΕΙΚΟΝΕΣ

Έξοδος για ψαριά, πάνω στη βάρκα του Αγίου Νικολάου, στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, την οποία αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Πρακτορείου «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ  – Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά το πρωϊνό της 2ας Μαΐου 2020.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Εσπερινός από το Βατοπαιδινό Μετόχι

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Η Ακολουθία της Θ’ ώρας και ο Εσπερινός από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στον Νομό Ξάνθης, κατά την εσπέρα της 1ης Μαΐου 2020.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»