Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Πόρτο Λάγος



Αφιέρωμα στον Άγιο Νικόλαο σήμερα στην pemptousia.tv

 
Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 6 Δεκεμβρίου, με την εκκλησία να τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικολάου και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά βίντεο αφιερωμένα στη χάρη του Αγίου της ναυτοσύνης.


Αποστολή Πόρτο Λάγος: Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου στο Βατοπαιδινό Μετόχι (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στην ομώνυμη 



Πόρτο Λάγος: Η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας στο Μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη εορτάστηκε η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας, στο Μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος στη λίμνη Βιστωνίδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ: Ραφαήλ Γεωργιάδης



Πόρτο Λάγος: Φωτορεπορτάζ από την εορτή της Παναγίας Παντάνασσας στο Μετόχι της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου

Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη εορτάζεται η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας, στο μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος στη λίμνη Βιστωνίδα.



Άγιος Νικόλαος: Εορτάζει το «πλωτό» μοναστήρι του στο Πόρτο Λάγος..ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω σε δυο μικρά νησάκια στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγος, στον νομό Ξάνθης, με υπέροχη θέα προς το Θρακικό πέλαγος, βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου. Το εντυπωσιακό «πλωτό» μοναστήρι αποτελεί Μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους και δέχεται επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου που βρίσκουν εδώ ηρεμία και γαλήνη.