Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

20 °C

Σήμερα, 17. Οκτωβρίου 2021

Πόρτο ΛάγοςΆγιος Νικόλαος: Εορτάζει το «πλωτό» μοναστήρι του στο Πόρτο Λάγος..ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Πάνω σε δυο μικρά νησάκια στη λιμνοθάλασσα του Πόρτο Λάγος, στον νομό Ξάνθης, με υπέροχη θέα προς το Θρακικό πέλαγος, βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου. Το εντυπωσιακό «πλωτό» μοναστήρι αποτελεί Μετόχι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους και δέχεται επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου που βρίσκουν εδώ ηρεμία και γαλήνη.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τον Εσπερινό από το Βατοπαιδινό Μετόχι..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Την Aκολουθία του Εσπερινού από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά την εσπέρα της 10ης Μαϊου 2020.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ  – Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά το πρωϊνό της Κυριακής των Μυροφόρων, 3ης Μαΐου 2020.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 Πόρτο Λάγος: Έξοδος για ψαριά πάνω στη βάρκα του Αγίου Νικολάου..ΕΙΚΟΝΕΣ

Έξοδος για ψαριά, πάνω στη βάρκα του Αγίου Νικολάου, στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, την οποία αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Πρακτορείου «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ  – Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά το πρωϊνό της 2ας Μαΐου 2020.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»