Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

πορτες



Πρώτη σοβαρή δοκιμή για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν οι πύλες σε τέσσερις σταθμούς

Σε μόλις τέσσερις από τους 40 σταθμούς του μετρό θα κλείσουν  σταδιακά από σήμερα οι πύλες για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με τον ΟΑΣΑ να  επιλέγει την συνταγή της δοκιμαστικής εφαρμογής προκειμένου να αποφύγει δυσλειτουργίες αλλά και νέα ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.



Με ανοικτές πόρτες πέντε κτίρια του δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο

Ο Δήμος της Αθήνας συμμετέχοντας ενεργά στο Open House 2017, θα έχει ανοικτά πέντε δημοτικά του κτίρια αυτό το Σαββατοκύριακο, περιμένοντας τους δημότες της πόλης να τα επισκεφθούν.



Θα επαναλειτουργήσει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας!

Μετά από δέκα χρόνια εργασιών, η πρώην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας άνοιξε ξανά τις πόρτες της ύστερα από εκτεταμένες ανακαινίσεις.

Οι αρχιτέκτονες Bruno Gaudin και Virginie Brégal επιφορτίστηκαν να δώσουν ζωή στο ιστορικό κτίριο στη λεωφόρο Ρισελιέ στο Παρίσι.



Μητσοτάκης: «Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε πολίτες που δεν μας ψήφισαν στο παρελθόν»

Σαφή προειδοποίηση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης απευθύνει προς την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως είναι αναγκαία προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο δεν θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με νέο πιστωτικό γεγονός.



Ανοιξε την πόρτα του το στολίδι των Χανίων! (Φωτό+Βίντεο)

Ο φάρος των Χανίων είναι σίγουρα το διαμάντι της πόλης. Το μνημείο που διαφημίζεται σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και αποτελεί το σήμα κατατεθέν ολόκληρου του νομού.



Μαύρη επέτειος: 16 χρόνια από το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα (Φωτό+Βίντεο)

16 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα έξω από την Πάρο, που παρέσυρε στο θάνατο 80 άτομα, στο χειρότερο ναυτικό δυστύχημα των τελευταίων δεκαετιών.