Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πορσε



Στη δημοσιότητα το πόρισμα για το θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σημαντικό μηχανολογικό πρόβλημα και κακή συντήρηση του οχήματος διαπιστώνει το πόρισμα της ΕΛΑΣ για το μοιραίο τζιπ, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Υπενθυμίζεται πως ο Π. Μαυρίκος είχε χάσει τη ζωή του στις 8 Ιουνίου του 2016 όταν το τζιπ το οποίο οδηγούσε έπιασε φωτιά στην Αττική Οδό.



Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Αν μου έλεγες πριν το τροχαίο τι θα συνέβαινε, θα σου έλεγα ότι...

«Αυτό το δυστύχημα με κατέστρεψε. Μέσα στην καταστροφή μου προσπαθώ να κάνω καλό» λέει ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε συνέντευξή του 9 μήνες μετά την αδιανόητη τραγωδία στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας.



Η κατάρα των πλούσιων κληρονόμων

Η κατάρα της Πόρσε για τους διαδόχους γνωστών εταιριών «χτύπησε» και στη Βρετανία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη των Accessorize και των Monsoon.



Σοκάρει η περιγραφή του Υπάτιου Πατμάνογλου: «Ζω από θαύμα, πέρασα μέσα από τη φωτιά»

Ο άνδρας που είδε μπροστά στα μάτια του να χάνεται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου η οικογένειά του, σοκάρει με την περιγραφή του για τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική Οδό. 



Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Είναι σαν να ξαναζώ τον εφιάλτη

Συγκλονίζουν τα στοιχεία των εμπειρογνωμόνων για το πολύνεκρο τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, τον περασμένο Φεβρουάριο.



Υπάτιος Πατμάνογλου: Είχα μια πολύ όμορφη ζωή. Δυστυχώς σε ένα δευτερόλεπτο...

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το.. σεμινάριο για το φόβο που διοργάνωσε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στη Λάρισα, με κεντρικό ομιλητή τον πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα.

Στο σεμινάριο μίλησε και ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έχασε λίγους μήνες πριν τη σύζυγο και το γιο του στο μοιραίο τροχαίο στην Εθνική Οδό.