Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

πόντοι



Παράσταση από Αντετοκούνμπο που με 49 πόντους οδήγησε στη νίκη τους Μπακς έναντι των Νετς

Μεγαλειώδης παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε 49 πόντους-κάνοντας ρεκόρ σεζόν- και επισκίασε τον Κέβιν Ντουράντ καθώς οι οικοδεσπότες Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τους Μπρούκλιν Νετς με 117-114, διατηρώντας τις ελπίδες τους να τερματίσουν πρώτοι στην περιφέρεια της Ανατολής, για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν.



Euroleague: Ξεπέρασε τους 2.000 πόντους ο Ζήσης

Η Μπάμπεργκ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε με 84-81 την Μπαρτσελόνα, με τον Νίκο Ζήση να ξεπερνά τους 2.000 πόντους στην Euroleague.

Η γερμανική ομάδα έφτασε στην 4η επιτυχία της στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, έχοντας ως κορυφαίο τον Ντόρελ Ράιτ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, ωστόσο, ο Νίκος Ζήσης πανηγύρισε... διπλά.



Το μαγικό smoothie που καίει το λίπος από την κοιλιά!

Το καλοκαίρι έφτασε κι εσύ κινείσαι σε ρυθμούς δίαιτας και γυμναστηρίου πριν την εμφάνιση στην παραλία.

Ξέχνα για λίγο τους κοιλιακούς και σπεύσε στην κουζίνα για να φτιάξεις ένα γλυκό και απολαυστικό smoothie γεμάτο με συστατικά που καταπολεμούν το λίπος στην κοιλιά και μειώνουν τη φούσκωμα.



Το ρόφημα που καίει το λίπος στην κοιλιά καθώς κοιμάστε

Ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στο τι τρώτε (όπως τροφές και ποτά που αυξάνουν τις καύσεις) μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να αυξήσει τον μεταβολισμό του, ακόμη και ενώ κοιμάστε.



Κάψε θερμίδες και χάσε πόντους μόνο από εκεί που θέλεις!

Διώξε τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα! Με αυτό το 24ωρο πρόγραμμα διατροφής κατά της κυτταρίτιδας, θα δώσεις ώθηση στο μεταβολισμό σου, θα κάψεις θερμίδες και θα χάσεις πόντους εκεί που θες!



Αυτό είναι το απλό κόλπο για να μη φεύγουν πόντοι από το καλσόν σας!

Ξεχάστε το διάφανο βερνίκι επάνω στα καλσόν, όταν σας φεύγουν πόντοι. Ενα νέο απλό κόλπο υπόσχεται να τους δώσει παράταση ζωής.

Αφού αγοράσετε ένα καινούργιο καλσόν, πριν το φορέσετε, βάλτε το κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό. Επειτα, κλείστε το σε μια πλαστική σακούλα και αφήστε το στην κατάψυξη ολόκληρη τη νύχτα.