Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πομπέο



Συνάντηση Μ.Πομπέο - Μ.Τσαβούσογλου στη Δομινικανή Δημοκρατία

Συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα έχει σήμερα ο Αμερικανός ομολογός του, Μάικ Πομπέο στη Δομινικανή Δημοκρατία.



Ιράκ: «Αγανακτισμένος» ο Πομπέο για την επίθεση σε βάση όπου σταθμεύουν αμερικανικές δυνάμεις

Την «αγανάκτησή» του για τις νέες εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον ιρακινής στρατιωτικής βάσης που φιλοξενεί αμερικανικά στρατεύματα, εξέφρασε την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, παρά το ότι το Ιράν τις τελευταίες ημέρες εκπέμπει μηνύματα κατευνασμού.



Πομπέο: Θα αναλάβουμε στρατιωτική δράση αν χρειαστεί

Έτοιμες να αναλάβουν «στρατιωτική δράση» αν κριθεί απαραίτητο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ερωτηθείς για την τουρκική επέμβαση στη βορειοανατολική Συρία.



Ο Μητσοτάκης, ο Πομπέο, ο καιρός και οι… γραβάτες..

Χαλαρή συζήτηση είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάικ Πομπέο, πριν ξεκινήσει η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
 

Ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε να σχολιάζει τον καιρό, καθώς έδειξε τον ουρανό στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.



Μητσοτάκης σε Πομπέο: Η Τουρκία παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο

Την προκλητικότητα της Τουρκίας έθεσε με το… καλημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Μάικ Πομπέο, κατά την συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου (05.10.2019).
Ο Πρωθυπουργός καλωσόρισε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, λέγοντας του πως «ευτυχώς ο καιρός δεν μας τα χάλασε».



Στο Μαξίμου ο Πομπέο - Σε εξέλιξη η συνάντηση με Μητσοτάκη

Στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 10:30 ο υπουργός Εξωτερικών Μαικ Πομπέο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου από ελληνικής πλευράς βρίσκονται μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Δένδιας.