Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πολυτεχνείου



Κουτσούμπας: Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου επίκαιρα περισσότερο από ποτέ

«Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ιδιαίτερα επίκαιρα σήμερα περισσότερο από ποτέ, μετά τη συμφωνία Τραμπ και Τσίπρα στις ΗΠΑ, με την οποία επεκτείνονται οι αμερικανικές βάσεις του θανάτου στη χώρα μας,



Ολοκληρώθηκε η πορεία του «μπλοκ» με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου

Ολοκληρώθηκε η πορεία του «μπλοκ» με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Το «μπλοκ» απαρτιζόταν από μέλη της ΠΑΣΠ, που έχουν στην κατοχή τους την σημαία μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ.



Έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου

Ολοκληρώθηκε η τέλεση των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος, καθώς πολίτες, σύλλογοι και φορείς ετοιμάζονται πλέον για την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.



Εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης τίμησε ο Μανώλης Γλέζος την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μπορεί να είναι 95 ετών, μπορεί να έβρεχε καταρρακτωδώς την ώρα που έμπαινε στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου, αλλά ο Μανώλης Γλέζος δεν πτοήθηκε και τίμησε την επέτειο της εξέγερσης της 17ης Νοεμβρίου.



Άνοιξαν οι πύλες του Πολυτεχνείου

Άνοιξαν πριν από λίγο οι πύλες του Πολυτεχνείου το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, μετά από παρέμβαση φοιτητικών συλλόγων. Αυτήν την ώρα οι καταληψίες έχουν περιοριστεί σε ένα κτίριο του ΕΜΠ.

Νωρίτερα, εκατοντάδες φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς το Πολυτεχνείο, προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες του Ιδρύματος για τον εορτασμό της 44ης επετείου της εξέγερσης.



Η διακήρυξη της ΑΔΕΔΥ για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου

Κάλεσμα στον λαό και τους εργαζόμενους στο Δημόσιο «να συνεχίσουμε ανυποχώρητοι τον αγώνα ενάντια σε στις καταστροφικές πολιτικές που και αυτή η κυβέρνηση εφαρμόζει» απευθύνει η ΑΔΕΔΥ στη διακήρυξή της για την 43η αγωνιστική επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.