Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

πολυκατοικιες



Ποιοι μπορούν να πάρουν επιδότηση για να βάλουν φυσικό αέριο

Σήμερα Πέμπτη ανοίγει το νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες στην Αττική.



Ισχυρή έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε 12 πολυκατοικίες

Δεκάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς και εγκαύματα μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε και φωτιά που ακολούθησε σε κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης.



Τραγωδία στην Κίνα: Πολλοί παγιδευμένοι μετά την κατάρρευση τριών πολυκατοικιών

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των ανθρώπων που καταπλακώθηκαν από το μπετόν τριών πολυκατοικιών που κατέρρευσαν σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) στη βιομηχανική πόλη Γουενζού, στην επαρχία Τσετσιάνγκ, που βρίσκεται στα ανατολικά της Κίνας.

Πρόκειται για κατοικήσιμες πολυκατοικίες, σύμφωνα με πηγές των τοπικών αρχών.



Θεσσαλονίκη: Υποχώρηση του εδάφους μπροστά σε πολυκατοικίες!

Ανησυχούν οι κάτοικοι της οδού Αγίου Χριστοφόρου του δήμου Πανοράματος - Πυλαίας από την υποχώρηση του εδάφους λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Το έδαφος έχει υποχωρήσει μέχρι το σημείο όπου βρίσκονται πολυκατοικίες με τους κατοίκους να παρακολουθούν έντρομοι την κατάσταση χωρίς να μπορούν να κάνον κάτι.



Τι θα προβλέπει η εγκύκλιος για την αυτόνομη θέρμανση στις πολυκατοικίες

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση με την αυτονομία στη θέρμανση  μετά την ψήφιση της τροπολογίας που καταργεί την υποχρέωση της συναίνεσης του «50 συν 1» των ενοίκων στις πολυκατοικίες.



Τι αλλάζει με τη θέρμανση σε 2,5 εκατ. πολυκατοικίες

«Σύμφωνο» για... ατομική θέρμανση σε εκατοντάδες χιλιάδες διαμερίσματα όλης της χώρας, βάζει τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή. Η τροπολογία που ψηφίστηκε στο νόμο για τον χωρικό σχεδιασμό (Ν.