Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πωλητης



Συγκλονιστική εξομολόγηση Αντετοκούνμπο: Ήμουν ο καλύτερος πωλητής CDs

Η πασίγνωστη εκπομπή του CBS «60 minutes» φιλοξένησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του μέχρι να γίνει ο... "Greek freak, αλλά και την καριέρα του στο NBA.



Ουρές για... δωρεάν βενζίνη τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Πάρτι έκαναν οι τσαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη.

Έσπευσαν οι «εξυπνάκηδες» οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεά βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη.



Τυνησία: Ένας πλανόδιος πωλητής φρούτων αυτοπυρπολήθηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια

Η τυνησιακή αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει εκατοντάδες διαδηλωτές οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους μερικές ώρες αφού ένας πλανόδιος οπωροπώλης αυτοπυρπολήθηκε επειδή αστυνομικοί τον εμπόδισαν να εργαστεί, δήλωσαν κάτοικοι. 



Κώστας Καραμανλής: Έδωσε 50 ευρώ σε πλανόδιο πωλητή για κάλτσες

Ο Κώστας Καραμανλής, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου. 



Οργή στην Αίγυπτο: Αστυνομικός σκότωσε πλανόδιο πωλητή για μια κούπα τσάι

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Καΐρου για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία ενός πλανόδιου πωλητή τσαγιού, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- δολοφονήθηκε από την αστυνομία.