Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

πώληση



Τον Απρίλιο ολοκληρώνεται η πώληση της Κωτσόβολος στη ΔΕΗ

Μετά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Κωτσόβολος από τη ΔΕΗ, η συμφωνία πώλησης της αλυσίδας αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών ειδών Currys, ιδιοκτήτρια της αλυσίδας, μετά τη λήψη της σχετικής έγκρισης από τη ρυθμιστική αρχή της Ελλάδας.



O Άλεκ Μπάλντουιν σε ρόλο μεσίτη για να πουλήσει το σπίτι του – Ζητά 19 εκατ. δολάρια

Για τέταρτη φορά βάζει προς πώληση το πολυτελές σπίτι του στα Χάμπτονς, έναντι του ποσού των 19 εκατομμυρίων δολαρίων ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.



Πωλείται το γιοτ στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέρασε το τελευταίο της καλοκαίρι

Οι τελευταίοι μήνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έχουν καταγραφεί ως οι πιο ευτυχισμένοι της και είναι συνδεδεμένοι με την κρουαζιέρα που είχε απολαύσει μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ (Dodi Al Fayed) στη Μεσόγειο με το υπερπολυτελές γιοτ «Jonikal», αξίας 12 εκατ. λιρών των Αλ Φαγέντ.



Michael Jackson: Πουλήθηκε το ράντσο Neverland σε δισεκατομμυριούχο επενδυτή

Πουλήθηκε το διάσημο ράντσο Neverland του Michael Jackson στην Καλιφόρνια μετά από δέκα χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, ο οποίος το είχε εγκαταλείψει αφότου κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά νεαρά αγόρια σε αυτό το σπίτι.



ΟΤΕ: Πουλάει την Telekom Albania

Έπειτα από ανακοίνωση του ΟΤΕ  πωλειται στην βουλγαρική εταιρεία Albania Telecom Invest AD, ολόκληρο το ποσοστό που κατέχει στην Telekom Albania Sh.A. (Telekom Albania), έναντι συνολικού ποσού €50 εκατ.



Εθνική Τράπεζα: Ζήτησε διετή παράταση για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Διετή παράταση της προθεσμίας για την πώληση της θυγατρικής της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει ζητήσει η Εθνική Τράπεζα από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ (DG Comp), σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μέχρι τότε είτε θα έχει βρει στρατηγικό επενδυτή, είτε θα προχωρήσει στην εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο.