Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πολεις



Αλέξης Τσίπρας: Ιδρύεται νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο με τμήματα σε έξι πόλεις

Την ίδρυση του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και Τμήματα σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Κιλκίς, Δράμα, Κατερίνη) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.



Πρόβλεψη από τη NASA: Αυτές οι πόλεις θα εξαφανιστούν από το χάρτη...

Ένα μοναδικό εργαλείο που έχει τη δυνατότητα να κάνει προγνώσεις και αποκαλύπτει ποιες πόλεις θα επηρεαστούν όταν επιταχυνθεί το λιώσιμο των πάγων και μεγάλα τμήματα των παγωμένων επιφανειών αποκολληθούν, υποστηρίζουν ότι δημιούργησαν ερευνητές της NASA σε εργαστήριο στην Καλιφόρνια.



Lonely Planet: Οι πόλεις που ξεχωρίζει για το 2019

Το κλειδί για ένα επιτυχημένο ταξίδι είναι ο σχεδιασμός, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας μέσα στο 2019.



Ποιές 6 πόλεις να αποφύγετε στα ταξίδια σας

Η αλήθεια είναι ότι τα ταξίδια είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή ενός ανθρώπου. Όλες οι χώρες είναι ενδιαφέρουσες και καθεμία από αυτές έχει το δικό της μοναδικό τρόπο, τη δική της κουλτούρα και ιδιαίτερότητα.



Οι πόλεις με τα φτηνότερα πολιτιστικά αξιοθέατα

Ο φθηνότερος προορισμός για ένα πολιτιστικό διάλειμμα είναι η Βουδαπέστη αναφορικά με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.



Πόλεις και χωριά στη… σκιά ηφαιστείων

Κάθε προορισμός έχει τη δική του ομορφιά και γοητεία όμως λίγοι μπορούν να συγκριθούν με αυτούς που βρίσκονται στη σκιά… κάποιου ηφαιστείου.

Από το Μπαλί μέχρι και την Ελλάδα συγκεντρώσαμε και σας αποκαλύπτουμε μερικά γνήσια τουριστικά hotspots που προσφέρουν απίστευτη θέα στις κορυφές των ηφαιστείων.

Αγκούνγκ, Μπαλί, Ινδονησία