Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

πολακη



Οργή της αντιπολίτευσης για τη δήλωση Πολάκη ότι οι νεκροί στο Μάτι «θολώνουν την εικόνα»

Την οργή της αντιπολίτευσης προκάλεσε η συνέντευξη του Παύλου Πολάκη, για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

«Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων «θολώνει» την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.



Σε απολογία η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Σε απολογία από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης θα κληθεί εντός των επόμενων ημερών η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη για με την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας.



Ο Πολάκης ντύθηκε... Καρανίκας: Ή τηρεί τις προδιαγραφές η Eldorado, ή «ώρα καλή»

Με το γνωστό του ύφος στο προφίλ του στο Facebook και συμφωνώντας με τον Σύμβουλο Στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας την απόφαση της καναδικής εταιρίας Eldorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα λόγω των κωλυσιεργιών της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.



Πολάκης: Χουντοβασιλικά υπολείμματα πήγαν στην κηδεία του Μητσοτάκη

Υβρι αποτελεί η απάντηση του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε σχόλιο που έκανε σε ανάρτησή του στο facebook πολίτης, αφού υποστηρίζει ότι στην κηδεία του κωνσταντίνου Μητσοτάκη «αναμαζώχτηκαν χουντοβασιλικά υπολείμματα για να χειροκροτήσουν τον Γλύξμπουργκ».



Νέα πυρά Πολάκη κατά των ΜΜΕ: Δεν βλέπουν τις προσλήψεις στα νοσοκομεία και τραβάνε μισή ώρα την κατσαρίδα

«Θα υπάρξει έλεγχος και εξορθολογισμός των δαπανών για υπηρεσίες ειδικής αγωγής αλλά κανένα παιδί που έχει ανάγκη δεν θα μείνει εκτός θεραπείας, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.



Σε δικαστική διαμάχη ΠΟΕΔΗΝ με Πολάκη- Του ζητούν αποζημίωση 200.000 ευρώ!

Το ποσό των 200.000 ευρώ ζητά τελικά η ΠΟΕΔΗΝ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, (100.000 ευρώ για την Ομοσπονδία και 100.000 ευρώ για τον πρόεδρό της κ. Μιχ. Γιαννάκο). Η αγωγή αποζημίωσης  θα συζητηθεί στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 23 Φεβρουαρίου.