Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ποινή φυλάκισης



Anadolu: Αντιμέτωποι με φυλάκιση 5 ετών οι Έλληνες στρατιωτικοί

Τη συνέχιση της προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη αποφάσισε τουρκικό δικαστήριο.



Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης τριών ετών στον Σώρρα

Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στη σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.



Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή στον πρώην διευθυντή στη σχολή του Γιακουμάκη

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, επέβαλε το Εφετείο Ιωαννίνων, στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.



Διπλασιάστηκε η ποινή φυλάκισης του Πιστόριους

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε σήμερα 24 Νοεμβρίου ότι αυξάνει την ποινή του παρολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους στα 13 χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξη για τον φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ.

 



Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον 23χρονο πατέρα που άφησε τα μωρά του ολομόναχα στο Περιστέρι

Στην καταδίκη του 23χρονου πατέρα, ο οποίος μαζί με τη ανήλικη σύζυγο του, εγκατέλειψαν ολομόναχα τα δυο βρέφη τους στο σπίτι τους στο Περιστέρι, προχώρησε σήμερα το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο, της Αθήνας. Ο πατέρας, κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.



Παρέμεινε η ποινή φυλάκισης για τον Λιονέλ Μέσι

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας επικύρωσε σήμερα την ποινή φυλάκισης 21 μηνών, η οποία έχει επιβληθεί στον Λιονέλ Μέσι για υπόθεση φοροδιαφυγής.