Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΠΟΕΔΗΝ



ΠΟΕΔΗΝ: Σοβαρά επεισόδια από εγκαταλελειμμένα παιδιά στο Παίδων

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει την έλλειψη υποδομών στα νοσοκομεία για τη φιλοξενία εγκαταλελειμμένων παιδιών χωρίς να έχουν προβλήματα υγείας, έβγαλε η ΠΟΕΔΗΝ, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».


ΕΚΑΒ κατά ΠΟΕΔΗΝ για το θάνατο του Μαχαιρίτσα: Ανεύθυνες καταγγελίες

Το ΕΚΑΒ διαψεύδει τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για καθυστέρηση του ασθενοφόρου που, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ενδέχεται να στάθηκε μοιραία για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.



Απίστευτη καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Εάν υπήρχε ασθενοφόρο μπορεί να προλάβαιναν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Την τραγική γύμνια του συστήματος δημόσιας υγείας και τις ελλείψεις – στην προκειμένη περίπτωση σε ασθενοφόρα- αναδεικνύει ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.



Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει: Έκλεισε η Παθολογική του νοσοκομείο Αμαλιάδας

Έκλεισε η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείο Αμαλιάδας επειδή οι Παθολόγοι μετακινούνται στο Νοσοκομείο Πύργου με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

«Ο Διοικητής των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας (ενιαίο νομικό πρόσωπο) με απόφασή του 15/7/2019 μετακινεί τους δύο Παθολόγους της Αμαλιάδας στον Πύργου», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.



SOS από τα νησιά για την υποστελέχωση των νησιών σε διασώστες ΕΚΑΒ - Που είναι μεγαλύτερα τα προβλήματα

Ακόμη ένα καλοκαίρι με σημαντικές ελλείψεις σε διασώστες στα νησιά του Αιγαίου θα περάσουμε σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Οι μεγάλες καθυστερήσεις στις διαδικασίες διαγωνισμών για μόνιμο και επικουρικό προσωπικό είχε ως αποτέλεσμα να μην προσληφθούν διασώστες σε υποστελεχωμένα νησιά του Αιγαίου.

Αναλυτικά η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει:



ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφέτι Πολάκη που παρέτεινε την θητεία 42 Διοικητών Νοσοκομείων

Ρουσφέτι Πολάκη, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Όπως αναφέρει την την ημέρα της προκήρυξης της εκλογών, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας παρέτεινε την θητεία 42 Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων, που λήγει εντός της προεκλογικής η της μετεκλογικής περιόδου.

Η ανακοίνωση- καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: